Gellak

Workshop gellak

De behandeling is uitermate geschikt als je geen kunstnagels wil of mag, maar wel je eigen nagels wilt verstevigen. Ook voor nagelbijters is dit uitermate geschikt omdat de nagelversteviging de nagels vrijwel ‘onbijtbaar’ maken. Ook voor heren is dit geschikt! De nagels worden dan transparant en mat afgewerkt zodat niemand kan zien dat de nagels gelakt zijn.

Heb je geen zin of tijd om elke drie dagen opnieuw je nagels te moeten lakken, heb je zwakke of lastige nagels, wil je tot wel 4 weken een perfecte kleur op je nagels of wil je van nagelbijten afkomen? Dan is gellak geschikt voor jou!

Wat leer je tijdens de workshop?

Alle basistechnieken komen in deze korte opleiding aan bod. Je leert hoe je een gellak behandeling zo zorgvuldig mogelijk kunt uitvoeren. Deze basis opleiding geeft je allereerst een gedegen theoretische achtergrond op het gebied van anatomie, nagelziekten, advisering en verzorging van de nagels.

Modules

  • Anatomie en pathologie
  • Nagelafwijkingen
  • Voorbehandeling
  • Productkennis en advisering
  • Nabehandeling
  • Verwijderen

Starterspakket professioneel € 95,00 excl.BTW

– Professionele  Led Lamp

– Base Gel 

– Top Gel

– Before & After  

– Remover 

– 5 kleuren naar keuze!

– 1 x Nail wipes

– 2 x White Blocks

– 4 x Boomerang vijl 

– Foil wraps

Wat kan je ermee?

Na het behalen van je vakbekwaamheid kan het geleerde uitstekend in de praktijk worden toegepast! Je bent in staat om handen en nagels te verzorgen, gellak te plaatsen, op te vullen en te verwijderen. Je kunt ervoor kiezen om te werken in een beautysalon, om ambulant aan de slag te gaan of start je eigen onderneming!

Depositphotos_163532164_l-2015

Details en kosten

Omvang & tijdsduur 3 uur.
Lesgeld€ 49,00 excl. btw> €59,29 inclusief btw. (bij 3 of meer deelnemers 10% korting)
LestijdenAvond workshop: 18:30 uur tot 21:00 uur.
ModellenTijdens deze korte en praktijkgerichte workshop word je getraind tot een specialist op het gebied van gellak. Je gaat na de theorie direct aan de slag en oefent op ons oefenmateriaal. Daarnaast kan je altijd in overleg op elkaar oefenen of op eigen nagels. Je hoeft dus geen model te regelen.
Studiebelasting Buiten de workshop is er geen studiebelasting.
VooropleidingVoor deze workshop wordt geen vooropleiding vereist. Deze workshop is toegankelijk voor iedereen vanaf 16 jaar.
StudieverklaringNa het afronden van deze workshop ontvang je het certificaat van Gellak Specialist.
ExamenVoor het behalen van deze bekwaamheid hoef je geen examen af te leggen.
PakketPakket niet standaard inbegrepen. Tijdens de workshop maak je gebruik van al onze producten en materialen.

Wanneer kan je starten?