Allround Wimperextensions Specialist​

Word Allround Wimperstyliste!

Bij de One by One techniek wordt één extension op één natuurlijke wimperhaar geplaatst. Hierdoor kan je de wimpers verlengen, extra krul en volume geven en het blijft er alsnog natuurlijk uit zien. 

Zodra je de One by One techniek onder de knie hebt en je wilt nog meer volume creëren en aanbieden? Dan is module 2D-3D Volume Lashes de juiste aanvulling op de basis techniek. Hierbij leer je hoe je een handgemaakte waaier van extensions plakt op de natuurlijke wimper. Tijdens de Allround Wimperextensions Specalist opleiding komen beide modules aan bod. Er zijn verschillende technieken en deze worden uitgelegd door docenten met veel praktijkervaring. 

Je krijgt les in kleine groepen tot maximaal 4 personen, hierdoor heeft de docent voor iedereen genoeg tijd en weet je zeker dat de behandeling uitstekend wordt uitgevoerd!

 

Na veel onderzoek en ruim 12 jaren les ervaring kunnen wij met trots zeggen dat Beauty Academy Eye For You tot de grootste wimperextensionopleiders van Nederland behoort! Beauty Academy Eye For You leidt jou op tot een echte professional en zal je altijd hierin ondersteunen.

LASH4PRO! The Choice of Professionals

Lash4Pro Wimperextensions zijn bijna niet te onderscheiden van echte wimpers. Ze zijn opgebouwd uit synthetische ingrediënten die ervoor zorgen dat de wimpers super licht zijn en ze dus niet belastend zijn voor de natuurlijke wimpers. Om de synthetische ingrediënten is een laagje Cashmere zijde verwerkt. Hierdoor glimmen de wimpers en hebben ze een lange houdbaarheid. Lash4Pro wimpers zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes, diktes en krullen. Wij werken met een Surround system wat ervoor zorgt dat de wimperextensions om de natuurlijke wimpers heen vallen. Dit zorgt voor een betere hechting.

Wat leer je tijdens de cursus?

Deze opleiding geeft je allereerst een gedegen theoretische achtergrond op het gebied van anatomie, consult, advisering en het creëren van de perfecte wimpers. Nadat de theorie behandeld is ga je gelijk over tot de praktijk,  hier leer je werken met de producten en je leert hoe je de behandelingen perfect moet uitvoeren!

Je krijgt les in kleine groepen tot maximaal 4 personen, hierdoor heeft de docent voor iedereen genoeg tijd en weet je zeker dat de behandeling uitstekend wordt uitgevoerd! 

Modules

– Hygiëne & Consult (klantenkaart)
– Productkennis
– One by one techniek
– 2D/3D techniek
– Nabehandeling/ refill /opvullen
– Verwijderen
– Advisering & verzorging

t.w.v. €235,00 excl. btw (goed voor ruim 40-50 behandelingen)

Voorbereiding:
Eye Make-up Remover (non-oil)
Mondkapjes
Haarnetjes
5 paar Lint Free Eye Pads
Medical tape

Producten:
2 x Wimperextensions Flat Cashmere mixbox
2 x Wimperextensions Ellipse Cashmere Double
1 x Wimperextensions Cashmere Volume Mix Box 
Primer
Fast Dry Glue Black
Gel Remover

Instrumenten en tools:
20 x Wimperborstel
100 x Microbrush
Recht pincet
Gebogen pincet
2D/3D pincet
Lash holder steen
Lijm stickers

Wat kan je ermee?

Na het behalen van je diploma kan het geleerde uitstekend in de praktijk worden toegepast! Je bent in staat om als allround wimperstyliste aan de slag te gaan! Creëer mooie wimpers  door-middel van wimperextensoins te zetten als een echte professional! 

Details en kosten

Omvang & tijdsduur 2 daagse opleiding. Je volg elke week een les. Eerst de One by One techniek en daarna de 2D/3D techniek.
LesgeldAanbieding t/m 31 december 2019: van €595,00 nu naar €495,00 excl.btw! 12,5-JARIG JUBILEUM ACTIE
Termijnbetaling is niet mogelijk.
Lestijden10:00 tot 15:30 uur.
ModellenJe dient voor alle lesdagen zelf een model te regelen.
Studiebelasting Leren van theorie: 2-3 uur per week en we adviseren 2 keer per week in de praktijk te oefenen.
VooropleidingVoor deze opleiding wordt geen vooropleiding vereist. Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen vanaf 16 jaar.
StudieverklaringNa het afronden van deze opleiding ontvang je het diploma Allround wimperextensions
specialist.
ExamenVoor het behalen van deze bekwaamheid is geen examen vereist.
PakketHet is belangrijk om naast de lessen op de academy de behandelingen thuis of in je praktijk uit te voeren. Daarom is een pakket met professionele wimperextensions
materialen noodzakelijk.
Dit pakket zit bij het lesgeld inbegrepen.

Wanneer kan je starten?

Deze opleiding wordt wekelijks gegeven op  maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Kies jouw gewenste datum en wij nemen contact met je op zodra wij je aanmelding ontvangen hebben.

Geef een reactie