Wimperextensions Specialist 2D/3D Volume Lashes

Leer van Professionals!

Heb jij de One by One techniek ruim onder de knie en wil je nog meer volume kunnen creëren en aanbieden? Dan is cursus 2D-3D Volume Lashes geschikt voor jou! Tijdens deze cursus leer je hoe je een handgemaakte waaier van extensions plakt op de natuurlijke wimper. Er zijn verschillende technieken en dat komt allemaal aan bod tijdens de lesdag. Deze cursus is geschikt voor ervaren wimperstylisten. Je dient dus al in het bezit te zijn van een certificaat One by One Wimperextensions.

Na veel onderzoek en ruim 12 jaren les ervaring kunnen wij met trots zeggen dat Beauty Academy Eye For You tot de grootste wimperextensionopleiders van Nederland behoort! Beauty Academy Eye For You leidt jou op tot een echte professional en zal je altijd hierin ondersteunen.

Depositphotos 68795055 S 2015

LASH4PRO! The Choice of Professionals

Lash4Pro Wimperextensions zijn bijna niet te onderscheiden van echte wimpers. Ze zijn opgebouwd uit synthetische ingrediënten die ervoor zorgen dat de wimpers super licht zijn en ze dus niet belastend zijn voor de natuurlijke wimpers. Om de synthetische ingrediënten is een laagje Cashmere zijde verwerkt. Hierdoor glimmen de wimpers en hebben ze een lange houdbaarheid. Lash4Pro wimpers zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes, diktes en krullen. Wij werken met een Surround system wat ervoor zorgt dat de wimperextensions om de natuurlijke wimpers heen vallen. Dit zorgt voor een betere hechting.

Doosje Wimpers 525x525 (1)

Wat leer je tijdens de cursus?

De cursus wimperextensions specialist 2D/3D volume lashes geeft je allereerst een gedegen theoretische achtergrond op het gebied van anatomie, consult, advisering en het creëren van de perfecte wimpers. Nadat de theorie behandeld is ga je gelijk over tot de praktijk,  hier leer je werken met de producten en je leert hoe je de behandeling perfect moet uitvoeren!

Je krijgt les in kleine groepen tot maximaal 4 personen, hierdoor heeft de docent voor iedereen genoeg tijd en weet je zeker dat de behandeling uitstekend wordt uitgevoerd!

Modules

– Hygiëne & Consult (klantenkaart)
– Productkennis
– 2D/3D Russian Volume techniek
– Advisering & verzorging

Wat kan je ermee?

Creëer prachtige en volle wimperextensions looks en bied nét iets meer aan dan de basis One by One Wimpeextensions. Als iemand weinig wimpers van zichzelf heeft, dan kan je niet altijd het gewenste resultaat bereiken met One by One. Nu je volume lashes kan plaatsen kan je het gene aanbieden waar vraag naar is. Blijf up to date als wimperstyliste! 

Details en kosten

Omvang & tijdsduur 1 dag cursus.
Lesgeld€159,00 excl. btw
Gebruik van al onze materialen.

AANBIEDING: Cursus inclusief volledig starterspakket: €275,00 excl. btw
Lestijden10:00 tot 15:30 uur.
ModellenJe dient voor de lesdag zelf een model te regelen.
Studiebelasting Leren van theorie: 2-3 uur per week en we adviseren 2 keer per week in de praktijk te oefenen.
NiveauDe theorie- en praktijklessen worden gegeven vergelijkbaar met MBO 3 Niveau.
VooropleidingVoor deze opleiding wordt geen vooropleiding vereist. Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen vanaf 16 jaar.
StudieverklaringNa het afronden van deze opleiding ontvang je het certificaat Wimperextentions specialist
2D/3D.
ExamenVoor het behalen van deze bekwaamheid is geen examen vereist.
PakketHet is belangrijk om naast de lessen op de Academy de behandelingen thuis of in je praktijk uit te voeren. Daarom is een pakket met professionele materialen noodzakelijk. Hiermee kan je de behandelingen thuis oefenen. Cursisten van Beauty Academy Eye For You kunnen alle benodigdheden aankopen tegen een gereduceerd tarief (€159,00 excl. btw).

Wanneer kan je starten?

Deze cursus wordt wekelijks gegeven op  maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Kies jouw gewenste datum en wij nemen contact met je op zodra wij je aanmelding ontvangen hebben.

Geef een reactie