Opleiding Nagelstyling Gelnagels

Wat leer je tijdens de opleiding Gelnagels ?

Ben jij op zoek naar een basis opleiding nagelstyling? En vooral geen zin in jarenlange trajecten? Meld je dan aan voor onze korte opleiding Gel Nagels! Je volgt les in kleine groepjes zodat we de persoonlijke aandacht kunnen bieden die je verdient. Oog voor detail, oog voor jou.

Alle basistechnieken komen in deze korte opleiding aan bod. Je leert hoe je een gelnagel behandeling zo zorgvuldig mogelijk kunt uitvoeren. Deze basis opleiding geeft je allereerst een gedegen theoretische achtergrond op het gebied van anatomie, nagelziekten, advisering en verzorging van de nagels.  Je leert onder andere gelnagels te
maken, een nagelbijter te behandelen en je leert een nagel te verlengen met tips en
sjablonen. Je ontvangt een lesboek en krijgt klassikaal theorie- en praktijklessen. Vanuit de theorie maak je de koppeling naar de praktijk, door tijdens de lessen behandelingen uit te voeren. Je leert onder andere gelnagels te maken, een nagelbijter te behandelen en je
leert een nagel te verlengen met tips en sjablonen. Je kan kiezen tussen de 4 daagse opleiding of 7 daagse opleiding. Bekijk hieronder welke opleiding het beste bij jou past!

Details en kosten

 GelnagelsAllround Gelnagels
Omvang & tijdsduur 4 daagse opleiding. (iedere week een lesdag)7 daagse opleiding. (iedere week een lesdag)
Lesgeld€595,00 excl. btw

AANBIEDING: opleiding inclusief volledig starterspakket nu voor €795,00 excl. btw,
€895,00 excl. btw

AANBIEDING: opleiding inclusief gratis starterspakket nu voor €995,00 excl. btw!
Lestijden10:00 tot 15:30 uur.10:00 tot 15:30 uur.
ModellenJe dient voor alle lesdagen zelf een model te regelen, behalve voor je eerste lesdag. Dan oefen je op een oefenhandJe dient voor alle lesdagen zelf een model te regelen, behalve voor je eerste lesdag. Dan oefen je op een oefenhand
Studiebelasting 3-6 uur per week.3-6 uur per week.
VooropleidingVoor deze opleiding wordt geen vooropleiding vereist. Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen vanaf 16 jaar.Voor deze opleiding wordt geen vooropleiding vereist. Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen vanaf 16 jaar.
StudieverklaringNa het afronden van deze opleiding ontvang je het certificaat Allround Gelnagels.Na het afronden van deze opleiding ontvang je het certificaat Allround Gelnagels.
ExamenVoor het behalen van deze bekwaamheid
is geen examen vereist.
Voor het behalen van deze bekwaamheid
is een examen vereist. (portfolio, theorie en praktijkexamen) €159,00
ModulesAnatomie en pathologie
Nagelafwijkingen
Voorbehandeling
Witte en Naturel tips plakken
Vormvijlen
Opvullen (nabehandeling)
Acrylnagels verwijderen
Productkennis en advisering
Anatomie en pathologie
Nagelafwijkingen
Voorbehandeling
Productkennis en advisering
Witte en natural tip plakken
Opvullen (Nabehandeling)
Acrylnagels Verwijderen
Two color en sjabloon
Gellak
PakketOptioneel:
Het is belangrijk om naast de lessen op de Academy de behandelingen thuis of in je praktijk uit te voeren. Daarom is een pakket met professionele materialen noodzakelijk. Hiermee kan je de behandelingen thuis oefenen. Cursisten van Beauty Academy Eye For You kunnen alle benodigdheden aankopen tegen een gereduceerd tarief (€295,00 excl. btw).
Optioneel:
Het is belangrijk om naast de lessen op de Academy de behandelingen thuis of in je praktijk uit te voeren. Daarom is een pakket met professionele materialen noodzakelijk. Hiermee kan je de behandelingen thuis oefenen. Cursisten van Beauty Academy Eye For You kunnen alle benodigdheden aankopen tegen een gereduceerd tarief (€349,00 excl. btw).
Je werkt met het merk Silcare Nails! (resultaat van onze professionals)

Wat kan je ermee?

Na het behalen van je vakbekwaamheid kan het geleerde uitstekend in de praktijk worden toegepast! Je bent in staat om handen en nagels te verzorgen, gelnagels te plaatsen, op te vullen en te verwijderen. Je kunt ervoor kiezen om te werken in een beautysalon, om ambulant aan de slag te gaan of start je eigen onderneming!  

Wanneer kan je starten?