Hairextensions knippen en snijden

Cursus Hairextensions knippen en snijden

Deze cursus volg je nadat je het zetten en verwijderen van hairextensions beheerst. Indien je nog geen kniptechnieken beheerst of een opfris cursus wilt volgen, dan is deze cursus geschikt voor jou. Ook al zet je de hairextensions super goed, toch gaat het uiteindelijk ook om de ‘finishing touch’:  model knippen! Tijdens deze cursus leer je de technieken om de haarbehandeling professioneel  af te ronden.


Wat leer je tijdens de opleiding?

De cursus hairextensions knippen en snijden geeft je allereerst een gedegen theoretische achtergrond op het gebied van hygiëne, consult en product kennis. Nadat de theorie behandeld is ga je gelijk over tot de praktijk,  hier leer je werken met de producten en je leert hoe je de behandeling perfect moet uitvoeren!

Je krijgt les in kleine groepen tot maximaal 4 personen, hierdoor heeft de docent voor iedereen genoeg tijd en weet je zeker dat de behandeling uitstekend wordt uitgevoerd!


Modules

  • Hygiëne en consult
  • Productkennis
  • Basislijn
  • Toenemende lengte
  • Snijden
  • Slicen
  • Choppen
  • Advisering & verzorging

Wat kan ik ermee?

De vakbekwame en ervaren hairextensions specialist heeft een prachtig beroep met volop kansen en nieuwe uitdagingen. Hairextensions specialist is tenslotte een vrij beroep en kent een hele lage investering. Een praktijk aan huis of een bezoekservice is een bewezen formule om een goed bedrijf op te starten.


Details en kosten Hairextensions knippen en snijden

Omvang & tijdsduur 1 dag opleiding.

Lesgeld€ 159,00 excl.btw
Termijn betaling is niet mogelijk.

AANBIEDING: Cursus inclusief volledig starterspakket: €285,00 excl. btw
Lestijden10:00 tot 15:30 uur.
ModellenIn de lessen leer je de theorie toe te passen in de praktijk. Je oefent de behandelingen op een kappers oefenhoofd.


Studiebelasting Leren van theorie: 3-5 uur per week en we adviseren 2 keer per week in de praktijk te oefenen.
NiveauDe theorie- en praktijklessen worden gegeven vergelijkbaar met MBO 3 Niveau.
VooropleidingEr is geen vooropleiding vereist. Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen vanaf 16 jaar.
StudieverklaringCertificaat Knippen en snijden hairextensions
ExamenVoor het behalen van deze bekwaamheid is geen examen vereist.
PakketTijdens de opleiding maak je gebruik van onze materialen. Het is belangrijk om naast de lessen op de academy de behandelingen thuis of in je praktijk uit te voeren. Daarom zijn professionele knippen en snijden materialen noodzakelijk. Hiermee kan je de behandelingen thuis oefenen. De materialen kunnen optioneel worden aangekocht. Cursisten van Beauty Academy Eye For You kunnen alle benodigdheden aankopen tegen een gereduceerd tarief (€179,00 excl. btw).
 

Zo snel mogelijk starten?


GA NAAR DE AGENDA EN MELD JE AAN!

Geef een reactie