Cursus Threading (Epileren met touw / pincet)

Cursus Threading (Epileren met touw / pincet)

Epileren met touw, ook wel threading genoemd, is een techniek om de wenkbrauwen te shapen door middel van een touw. Op deze manier worden de ongewenste haren verwijderd. De haartjes draaien in de garen waardoor ze vanaf de wortel verwijderd worden.

Wat leer je tijdens de opleiding?

De Cursus Threading geeft je allereerst een gedegen theoretische achtergrond op het gebied van anatomie, consult, advisering, verschillende ontharingstechnieken en het creëren van de perfecte wenkbrauw vorm. Nadat de theorie behandeld is ga je gelijk over tot de praktijk, hier leer je werken met de producten en je leert hoe je de behandeling perfect moet uitvoeren! Je krijgt les in kleine groepen tot maximaal 4 personen, hierdoor heeft de docent voor iedereen genoeg tijd en weet je zeker dat de behandeling uitstekend wordt uitgevoerd!  

Modules

  • Hygiëne & consult
  • Wenkbrauwen epileren met touw
  • Bovenlip ontharing
  • Advisering & verzorging

Wat kan ik ermee?

Na het behalen van je certificaat kan het geleerde uitstekend in de praktijk worden toegepast! Je bent in staat om strakke wenkbrauwen te creëren door wenkbrauwen te epileren met touw.

Details en kosten Cursus Threading (Epileren met touw / pincet)

Omvang & tijdsduur 1 dag.
Lesgeld€119,00 excl. btw = €143,99 inclusief btw.
Gebruik van al onze materialen. Uniek aan deze opleiding is dat je geen verplicht materialenpakket hoeft aan te schaffen. Alles wat je nodig hebt, staat tijdens de lessen klaar en mag je kosteloos gebruiken. Hierdoor bespaar je al veel geld op je leskosten.
Lestijden10:00 tot 13:00 uur.
ModellenJe dient voor alle lesdagen zelf een model te regelen.
Studiebelasting Leren van theorie: 2-3 uur per week en we adviseren 2 keer per week in de praktijk te oefenen.
NiveauDe theorie- en praktijklessen worden gegeven vergelijkbaar met MBO 3 Niveau.
VooropleidingVoor deze opleiding moet je ervaring hebben op het gebied van wenkbrauwen en 16 jaar of ouder zijn.
StudieverklaringNa het afronden van deze opleiding ontvang je het certificaat epileren met touw/ threading.
ExamenVoor het behalen van deze bekwaamheid is geen examen vereist.
PakketTijdens de opleiding maak je gebruik van onze materialen. Het is belangrijk om naast de lessen op de Academy de behandelingen thuis of in je praktijk uit te voeren. Daarom zijn professionele materialen noodzakelijk. Hiermee kan je de behandelingen thuis oefenen. De materialen kunnen door de Academy geleverd worden.

Startdagen Wimper en wenkbrauw opleidingen

Deze cursussen worden wekelijks gegeven op  maandag, dinsdag, woensdag en zaterdag. Voor inschrijven en de agenda klik hier.

Zo snel mogelijk starten?

Geef een reactie