Hairextensions

Cursus Hairextensions

Tijdens de cursus hairextensions leer je hairextensions te zetten voor verlenging, volume en verandering. Je leert hoe de klant de hairextensions moet verzorgen en stylen naar wens. Ook leer je hoe je haiextensions moet verwijderen. Deze cursus is zeer geschikt als aanvulling in je eigen kapsalon, beautysalon of als je de eerste stap zet in de hairstyling branche.


Wat leer je tijdens de opleiding?

De cursus hairextensions geeft je allereerst een gedegen theoretische achtergrond op het gebied van hygiëne, consult en product kennis. Nadat de theorie behandeld is ga je gelijk over tot de praktijk,  hier leer je werken met de producten en je leert hoe je de behandeling perfect moet uitvoeren! Je krijgt les in kleine groepen tot maximaal 4 personen, hierdoor heeft de docent voor iedereen genoeg tijd en weet je zeker dat de behandeling uitstekend wordt uitgevoerd!


Modules

  • Hygiëne en consult
  • Productkennis
  • Micro-techniek
  • Rebound-techniek
  • Verwijderen
  • Advisering & verzorging

Wat kan ik ermee?

Na het behalen van je vakbekwaamheid kan het geleerde uitstekend in de praktijk worden toegepast! Je kan ervoor kiezen om te werken in een beautysalon,

om ambulant aan de slag te gaan of je start je eigen onderneming.


Details en kosten Hairextensions

Omvang & tijdsduur 1 dag opleiding.

Lesgeld€ 159,00 excl.btw
Termijn betaling is niet mogelijk.

AANBIEDING: Cursus inclusief volledig starterspakket: €315,00 excl. btw
Lestijden10:00 tot 15:30 uur.
ModellenIn de lessen leer je de theorie toe te passen in de praktijk. Je oefent de behandelingen op een kappers oefenhoofd.


Studiebelasting Leren van theorie: 3-5 uur per week en we adviseren 2 keer per week in de praktijk te oefenen.
NiveauDe theorie- en praktijklessen worden gegeven vergelijkbaar met MBO 3 Niveau.
VooropleidingEr is geen vooropleiding vereist. Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen vanaf 16 jaar.
StudieverklaringCertificaat Hairextensions
ExamenVoor het behalen van deze bekwaamheid is geen examen vereist.
PakketTijdens de opleiding maak je gebruik van onze materialen. Het is belangrijk om naast de lessen op de academy de behandelingen thuis of in je praktijk uit te voeren. Daarom zijn professionele hairextensions materialen noodzakelijk. Hiermee kan je de behandelingen thuis oefenen. De materialen kunnen optioneel worden aangekocht. Cursisten van Beauty Academy Eye For You kunnen alle benodigdheden aankopen tegen een gereduceerd tarief (€220,00 excl. btw). 

Zo snel mogelijk starten?


GA NAAR DE AGENDA EN MELD JE AAN!

Geef een reactie