Combi-opleiding Gel & Acryl

Word Allround Gel & Acryl Expert in Nagelstyling. Gel en acryl zijn verschillende technieken voor het creëren van kunstnagels. Beide zijn ze perfect om de nagel te verstevigen en te verlengen! Gel staat bekend om haar geurloze karakter en mooie glans, acryl is een van de sterkste nageltechnieken hierbij werk je met een poeder en een vloeistof.

Wat leer je tijdens de opleiding?

Tijdens deze combi nagelstyling opleiding leer je zowel alle basistechnieken op het gebied van gel en acryl. Met een versneld tempo kan je dus straks mooie gel én acrylnagels aanbieden in je salon! Leer van zeer ervaren docenten met veel praktijkervaring. Wij werken in groepen van maximaal 8 leerlingen.  Hierdoor krijg je altijd antwoord op je vragen en ontvang je de juiste begeleiding van je docente.

Na deze opleiding ben je in staat om als allrounder op het gebied van acryl aan de slag te gaan! Je kunt ervoor kiezen om te werken in een beautysalon, om ambulant aan de slag te gaan of start je eigen onderneming! Bekijk hieronder het resultaat van onze professionals!


Details en Kosten

Omvang & tijdsduur 7 daagse opleiding. (iedere week een lesdag)
Lesgeld€895,00 excl. btw

AANBIEDING: opleiding inclusief 2 starterspakketten (Acryl & Gel) nu voor €1095,00 excl. btw!
Lestijden10:00 tot 15:30 uur.
ModellenJe dient voor alle lesdagen zelf een model te regelen, behalve voor je eerste lesdag. Dan oefen je op een oefenhand
Studiebelasting 3-6 uur per week.
NiveauDe theorie- en praktijklessen worden gegeven vergelijkbaar met MBO 3 Niveau.
VooropleidingVoor deze opleiding wordt geen vooropleiding vereist. Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen vanaf 16 jaar.
StudieverklaringNa het afronden van deze opleiding ontvang je het Diploma Nagelstyling Acryl & Gel
ExamenVoor het behalen van deze bekwaamheid
is een examen vereist. (portfolio, theorie en praktijkexamen) €159,00
ModulesAnatomie en pathologie
Nagelafwijkingen
Voorbehandeling
Productkennis en advisering
Witte en natural tip plakken
Gel technieken
Acryl technieken
Opvullen (Nabehandeling)
Acryl & Gelnagels verwijderen
Two color en sjabloon
Gellak
Advisering en verzorging
PakketHet is belangrijk om naast de lessen op de Academy de behandelingen thuis of in je praktijk uit te voeren. Daarom is een pakket met professionele materialen noodzakelijk. Hiermee kan je de behandelingen thuis oefenen. Cursisten van Beauty Academy Eye For You kunnen alle benodigdheden aankopen tegen een gereduceerd tarief (€399,00 excl. btw).

Geef een reactie