Microrings en double hair

Microrings en double hair

Microrings en double hair wordt gebruikt om lengte en volume toe te voegen aan natuurlijk haar.Door middel van een microring methode leer je een haarverlenging te creëren. Tijdens de cursus leer je hoe je een hairweave of weft moet plaatsen met behulp microrings. Tijdens de behandeling wordt er een plukje va het eigen haar gepakt, waar een ringetje omheen gaat door middel van een speciaal tangetje. Hier wordt een plukje bij ingestopt en het ringetje wordt dicht geknepen met een tang.


Wat leer je tijdens de opleiding?

De cursus microrings en double hair geeft je allereerst een gedegen theoretische achtergrond op het gebied van hygiëne, consult en product kennis. Nadat de theorie behandeld is ga je gelijk over tot de praktijk,  hier leer je werken met de producten en je leert hoe je de behandeling perfect moet uitvoeren!

Je krijgt les in kleine groepen tot maximaal 4 personen, hierdoor heeft de docent voor iedereen genoeg tijd en weet je zeker dat de behandeling uitstekend wordt uitgevoerd!


Modules

  • Hygiëne en consult
  • Productkennis
  • Weft met microrings
  • Double hair
  • Liquid gold
  • Advisering & verzorging

Wat kan ik ermee?

De vakbekwame en ervaren hairstylist heeft een prachtig beroep met volop kansen en nieuwe uitdagingen. Hairstylist is tenslotte een vrij beroep en kent een hele lage investering. Een praktijk aan huis of een bezoekservice is een bewezen formule om een goed bedrijf op te starten.


Details en kosten Microrings en double hair

Omvang & tijdsduur 1 dag opleiding.

Lesgeld195,00 excl.btw
Termijn betaling is niet mogelijk.

AANBIEDING: Cursus inclusief volledig starterspakket: €195,00 excl. btw
Lestijden10:00 tot 15:30 uur.
ModellenIn de lessen leer je de theorie toe te passen in de praktijk. Je oefent de behandelingen op een kappers oefenhoofd.


Studiebelasting Leren van theorie: 3-5 uur per week en we adviseren 2 keer per week in de praktijk te oefenen.
NiveauDe theorie- en praktijklessen worden gegeven vergelijkbaar met MBO 3 Niveau.
VooropleidingEr is geen vooropleiding vereist. Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen vanaf 16 jaar.
StudieverklaringCertificaat Microrings & double hair
ExamenVoor het behalen van deze bekwaamheid is geen examen vereist.
PakketTijdens de opleiding maak je gebruik van onze materialen. Het is belangrijk om naast de lessen op de academy de behandelingen thuis of in je praktijk uit te voeren. Daarom zijn professionele microrings & double hair materialen noodzakelijk. Hiermee kan je de behandelingen thuis oefenen. De materialen kunnen optioneel worden aangekocht. Cursisten van Beauty Academy Eye For You kunnen alle benodigdheden aankopen tegen een gereduceerd tarief (€79,00 excl. btw). 

Zo snel mogelijk starten?


GA NAAR DE AGENDA EN MELD JE AAN!

Geef een reactie