Kruidenpeeling – schoonheidsspecialist

Huidverbetering en celvernieuwing zonder de huid te verdunnen of te belasten.

Wat is een kruidenpeeling?

Een kruidenpeeling is een soort masker die diep in de huid trekt. Een kruidenpeeling zorgt ervoor dat de natuurlijke peeling van de huid versneld wordt. De bovenste huidlaag wordt verwijderd en hier komt een prachtige nieuwe huid voor in de plaats.

De kruidenpeeling wordt aangebracht en door de massage en de kruiden wordt de doorbloeding gestimuleerd. Wanneer de doorbloeding verbeterd neemt de huidstofwisseling toe. Op deze manier worden er sneller nieuwe cellen gevormd. De vorming van nieuwe cellen heeft een positieve invloed op de aanmaak van collageen en elastine.

De peeling verbetert de huid en zorgt voor afvlakking van de huidrimpels. Ook wordt de huid diep gereinigd van overtollige talgproductie. Uiteindelijk leidt dit tot een gladdere, frissere en elastischere huid.


Wat leer je tijdens de cursus?

Tijdens de cursus maak je gebruik van de bio peeling van Salonnepro. Deze Bio Peel bevat GEEN waterstofperoxide! Door middel van een massage worden de heilzame stoffen uit de kruidenmix optimaal door de huid opgenomen. Direct na de behandeling is de huid diep gereinigd en voelt de huid zeer glad en zacht aan

Deze cursus geeft je allereerst een gedegen theoretische achtergrond op het gebied van anatomie, fysiologie, dermatologie consult, advisering en verzorging. Nadat de theoretische aspecten behandeld zijn ga je al snel over tot de praktijk. Tijdens de praktijk leer je alles wat je moet weten om een kruidenpeeling goed uit te voeren.


Modules

  • Je moet weten met welke soort huid je te maken hebt;
  • Intake, huidinspectie, contra indicaties
  • Diverse kruidenpeelings
  • Kruidenpeeling op maat. Er wordt dus goed gekeken naar het huidtype en wat je daarvoor moet gebruiken
  • Productkennis
  • Kuurbehandeling en kostprijsberekening
  • Nabehandeling en advies

Wat kan je er mee?

Na het behalen van je certificaat kan het geleerde uitstekend in de praktijk worden toegepast! Je bent in staat om een perfecte kruidenpeeling te geven en de klant te adviseren. Naast de salonbehandelingen die je al aanbied, heb je nu een nieuwe die je kan toevoegen. Je klanten hebben straks meer behandelingen om uit te kiezen. En met jouw advies weet je wanneer je de kruidenpeeling het beste kan toepassen.


Details en kosten

Duur 1 dag.
Kosten€ 195 excl.btw (21%) (zonder pakket). Je maakt gebruik van onze materialen.
AANBIEDING: €395,00 excl. btw inclusief startersset!
Lestijden10:00 tot 15:30 uur
Minimum leeftijd16 jaar
ModelJe oefent op medecursisten. Als je dat niet wilt of het kan niet, dan dien je een model te regelen.
Startmoment Maandag, dinsdag, vrijdag
NiveauDe theorie- en praktijklessen worden gegeven vergelijkbaar met MBO 3 Niveau.
Certificaat / DiplomaJe ontvangt een certificaat voor Kruidenpeeling.

Zo snel mogelijk starten?

Geef een reactie