Opleiding Allround Wimper en Wenkbrauw Specialist

Word Allround Wimper en Wenkbrauw Expert en open een succesvolle Lash&Brow Bar!

Deze opleiding biedt de perfecte basis om op verantwoorde wijze aan de slag te gaan als wimper- en wenkbrauw styliste. Persoonlijke aandacht staat bij ons centraal, waarbij je les krijgt in kleine groepen. Je krijgt les van zeer ervaren docenten met veel praktijkervaring die jou alle in ins en outs leren van het vak. Tijdens het theorie-gedeelte wordt er uitgebreid aandacht besteed aan hygiëne, consult en intake, anatomie, haargroei, omgang met de klant en salonmanagement. Wij geven les op maat. 

Beauty Academy Eye For You is een erkend leerbedrijf en de opleiding rond je af met het inleveren van een portfolio. Buiten de lessen om ben je druk bezig met oefenen, zodat de docenten jou de juiste feedback kunnen geven. Bij het succesvol afronden van de opleiding ontvang je een officieel diploma. Na de opleiding staan docenten klaar om al jou vragen te beantwoorden en bieden wij 12 maanden lang coaching aan per e-mail en telefoon. Uiteraard willen wij dat je een goede Wimper- en wenkbrauw specialist bent die de juiste kwaliteit aanbiedt!

Na veel onderzoek en ruim 15 jaren les ervaring kunnen wij met trots zeggen Beauty Academy Eye For You tot de grootste wimperextensionopleiders van Nederland behoort! De Beauty Academy leidt jou op tot een echte professional en zal je altijd hierin ondersteunen.


Wat leer je tijdens de opleiding?

In de Allround wenkbrauw & wimper specialist opleiding leer je zowel alle basistechnieken als aanvullende modules op het gebied van wenkbrauwen en wimpers. De opleiding is inclusief starterspakket. Alles wat je nodig hebt om direct te beginnen! Bekijk de inhoud van het starterspakket! 


Modules

 • Hygiëne & consult
 • Productkennis
 • Wenkbrauwen meten
 • Brow mapping & styling
 • Wenkbrauwen verven
 • Henna Brows
 • Epileren met pincet
 • Epileren met touw (threading)
 • Wenkbrauwen harsen
 • Wimperextensions one by one techniek
 • Wimperextensions 2D/3D volume techniek
 • Nabehandeling/ refill
 • Verwijderen
 • Wimperlifting
 • Advisering & verzorging

Wat kan ik ermee?

Na het behalen van je vakbekwaamheid kan het geleerde uitstekend in de praktijk worden toegepast! Je bent in staat om als Allround wenkbrauw en wimper specialist werkzaam te zijn. Je kan de technieken perfect uitvoeren, weet precies wanneer je welke techniek moet gebruiken en hebt oog voor een goede match tussen gezichts, wimper- en wenkbrauwvormen. Deze uitgebreide opleiding bied jou alle nodige kennis en vaardigheden om op verantwoorde wijze als Allround wenkbrauw & wimper specialist werkzaam te zijn in een beautysalon, als ambulant of in je eigen
onderneming.


Details en kosten Allround wenkbrauw en wimper specialist

Omvang & tijdsduur 4,5 lesdag. Je volgt iedere week een lesdag.
Lesgeld€650,00 excl. btw, termijnbetaling mogelijk.
Profiteer van onze combinatiekorting van maar liefst 72 euro i.p.v. alle vijf cursussen los boeken! Gebruik van al onze materialen. Uniek aan deze opleiding is dat je geen verplicht materialenpakket hoeft aan te schaffen. Alles wat je nodig hebt, staat klaar tijdens de lessen.

AANBIEDING: Cursus inclusief volledig starterspakket: €1.125,00 excl. btw Termijnbetaling mogelijk.
Lestijden10:00 tot 15:30 uur.
ModellenJe dient voor alle lesdagen zelf een model te regelen.
Studiebelasting Leren van theorie: 2-3 uur per week en we adviseren 2 keer per week in de praktijk te oefenen.
VooropleidingVoor deze opleiding wordt geen vooropleiding vereist. Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen vanaf 16 jaar.
StudieverklaringNa het afronden van deze opleiding ontvang je het diploma Allround wenkbrauw & wimper specialist.
ExamenVoor het behalen van deze bekwaamheid is geen examen vereist.
PakketHet is belangrijk om naast de lessen op de Academy de behandelingen thuis of in je praktijk uit te voeren. Daarom is een pakket met professionele materialen noodzakelijk. Hiermee kan je de behandelingen thuis oefenen. Cursisten van Beauty Academy Eye For You kunnen alle benodigdheden aankopen tegen een gereduceerd tarief (€629,- excl. btw).

Voordelen van deze modulaire opleiding!

Het voordeel van deze modulaire opleiding is dat het bestaat uit 5 losse modules. Deze modules kan je volgen wanneer het jou het beste uitkomt. Er zit voldoende tijd tussen de lesdagen, zodat jij je goed kan focussen op één behandeling/ module. Je kan de opleiding dus in eigen tempo afronden!

Zo snel mogelijk starten?

Geef een reactie