Braiding en weaving

Braiding en weaving

Braiding en weaving is één van de beschermende haarstijlen waardoor het natuurlijke haar van de klant kan blijven groeien en herstellen. Doordat het natuurlijke haar weg is gevlochten wordt het beschermd tegen alle invloeden van buitenaf. Je kan dus volume, verlenging, verandering van haartextuur en kleur creëren zonder een chemische behandeling toe te passen.


Wat leer je tijdens de opleiding?

De cursus breading en weaving geeft je allereerst een gedegen theoretische achtergrond op het gebied van hygiëne, consult en product kennis. Nadat de theorie behandeld is ga je gelijk over tot de praktijk,  hier leer je werken met de producten en je leert hoe je de behandeling perfect moet uitvoeren!

Je krijgt les in kleine groepen tot maximaal 4 personen, hierdoor heeft de docent voor iedereen genoeg tijd en weet je zeker dat de behandeling uitstekend wordt uitgevoerd!


Modules

  • Hygiëne en consult
  • Productkennis
  • Braiding
  • Weaving
  • Dreadlocks
  • Advisering & verzorging

Wat kan ik ermee?

De vakbekwame en ervaren breading en weaving specialist heeft een prachtig beroep met volop kansen en nieuwe uitdagingen. Breading en weaving specialist is tenslotte een vrij beroep en kent een hele lage investering. Een praktijk aan huis of een bezoekservice is een bewezen formule om een goed bedrijf op te starten.


Details en kosten Breading en weaving

Omvang & tijdsduur 1 dag opleiding.

Lesgeld€ 159,00 excl.btw
Termijn betaling is niet mogelijk.

AANBIEDING: Cursus inclusief volledig starterspakket: €175,00 excl. btw
Lestijden10:00 tot 15:30 uur.
ModellenIn de lessen leer je de theorie toe te passen in de praktijk. Je oefent de behandelingen op een kappers oefenhoofd.


Studiebelasting Leren van theorie: 3-5 uur per week en we adviseren 2 keer per week in de praktijk te oefenen.
VooropleidingEr is geen vooropleiding vereist. Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen vanaf 16 jaar.
StudieverklaringCertificaat Breading en weaving
ExamenVoor het behalen van deze bekwaamheid is geen examen vereist.
PakketTijdens de opleiding maak je gebruik van onze materialen. Het is belangrijk om naast de lessen op de academy de behandelingen thuis of in je praktijk uit te voeren. Daarom zijn professionele Breading en weaving materialen noodzakelijk. Hiermee kan je de behandelingen thuis oefenen. De materialen kunnen optioneel worden aangekocht. Cursisten van Beauty Academy Eye For You kunnen alle benodigdheden aankopen tegen een gereduceerd tarief (€59,00 excl. btw). 

Zo snel mogelijk starten?


GA NAAR DE AGENDA EN MELD JE AAN!

Geef een reactie