Opleiding Nagelstyling Acrylnagels

Wat leer je tijdens de opleiding?

Leer Acryl Nagels zetten bij Beauty Academy Eye For You! Alle technieken komen in deze korte opleiding aan bod. Je leert hoe je een acrylnagel behandeling zo zorgvuldig mogelijk kunt uitvoeren. Deze basis opleiding geeft je allereerst een gedegen theoretische achtergrond op het gebied van anatomie, nagelziekten, advisering en verzorging van de nagels. Je ontvangt een lesboek en krijgt klassikaal theorie- en praktijklessen. Vanuit de theorie maak je de koppeling naar de praktijk, door tijdens de lessen behandelingen uit te voeren. Leer van zeer ervaren docenten met veel praktijkervaring. Wij werken in groepen van maximaal 8 leerlingen.  Hierdoor krijg je altijd antwoord op je vragen en ontvang je de juiste begeleiding van je docente. Je kan kiezen tussen de 4 daagse opleiding of 7 daagse opleiding. Bekijk hieronder welke opleiding het beste bij jou past!

Details en kosten

 AcrylnagelsAllround Acrylnagels
Omvang & tijdsduur 4 daagse opleiding. (iedere week een lesdag)7 daagse opleiding. (iedere week een lesdag)
Lesgeld€695,00 excl. btw€895,00 excl. btw
Lestijden10:00 tot 15:30 uur.10:00 tot 15:30 uur.
ModellenJe dient voor alle lesdagen zelf een model te regelen, behalve voor je eerste lesdag. Dan oefen je op een oefenhandJe dient voor alle lesdagen zelf een model te regelen, behalve voor je eerste lesdag. Dan oefen je op een oefenhand
Studiebelasting 3-6 uur per week.3-6 uur per week.
VooropleidingVoor deze opleiding wordt geen vooropleiding vereist. Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen vanaf 16 jaar.Voor deze opleiding wordt geen vooropleiding vereist. Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen vanaf 16 jaar.
StudieverklaringNa het afronden van deze opleiding ontvang je het certificaat Nagelstyling Acrylnagels.Na het afronden van deze opleiding ontvang je het certificaat Nagelstyling Allround Acrylnagels.
ExamenVoor het behalen van deze bekwaamheid
is geen examen vereist.
Voor het behalen van deze bekwaamheid
is een examen vereist. (portfolio, theorie en praktijkexamen) €159,00
ModulesAnatomie en pathologie
Nagelafwijkingen
Voorbehandeling
Witte en Naturel tips plakken
Vormvijlen
Opvullen (nabehandeling)
Acrylnagels verwijderen
Productkennis en advisering
Anatomie en pathologie
Nagelafwijkingen
Voorbehandeling
Productkennis en advisering
Witte en natural tip plakken
Opvullen (Nabehandeling)
Acrylnagels Verwijderen
Two color en sjabloon
Gellak
PakketPakket inbegrepen.Pakket inbegrepen.
Je werkt met het merk Silcare Nails! (resultaat van onze professionals)

Wat kan je ermee?

Na het behalen van je vakbekwaamheid kan het geleerde uitstekend in de praktijk worden toegepast! Je bent in staat om handen en nagels te verzorgen,  acrylnagels te plaatsen, op te vullen en te verwijderen. Je kunt ervoor kiezen om te werken in een beautysalon, om ambulant aan de slag te gaan of start je eigen onderneming! 

Wanneer kan je starten?