Wimperextensions One by One Specialist

Leer van Professionals!

Bij de One by One techniek wordt één extension op één natuurlijke wimperhaar geplaatst. Hierdoor kan je de wimpers verlengen, extra krul en volume geven en het blijft er alsnog natuurlijk uit zien. Tijdens de cursus leer je alles over de verschillende soorten wimperextensions, de haargroei/cyclus, de verschillende looks en wensen van de klant en het juist nazorgadvies .

Na veel onderzoek en ruim 12 jaren les ervaring kunnen wij met trots zeggen dat Beauty Academy Eye For You tot de grootste wimperextensionopleiders van Nederland behoort! Beauty Academy Eye For You leidt jou op tot een echte professional en zal je altijd hierin ondersteunen.

LASH4PRO! The Choice of Professionals

Lash4Pro Wimperextensions zijn bijna niet te onderscheiden van echte wimpers. Ze zijn opgebouwd uit synthetische ingrediënten die ervoor zorgen dat de wimpers super licht zijn en ze dus niet belastend zijn voor de natuurlijke wimpers. Om de synthetische ingrediënten is een laagje Cashmere zijde verwerkt. Hierdoor glimmen de wimpers en hebben ze een lange houdbaarheid. Lash4Pro wimpers zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes, diktes en krullen. Wij werken met een Surround system wat ervoor zorgt dat de wimperextensions om de natuurlijke wimpers heen vallen. Dit zorgt voor een betere hechting.

Wat leer je tijdens de cursus?

De cursus wimperextensions one by one geeft je allereerst een gedegen theoretische achtergrond op het gebied van anatomie, consult, advisering en het creëren van de perfecte wimpers. Nadat de theorie behandeld is ga je gelijk over tot de praktijk,  hier leer je werken met de producten en je leert hoe je de behandeling perfect moet uitvoeren!

Je krijgt les in kleine groepen tot maximaal 4 personen, hierdoor heeft de docent voor iedereen genoeg tijd en weet je zeker dat de behandeling uitstekend wordt uitgevoerd! 

Modules

– Hygiëne & Consult (klantenkaart)
– Productkennis
– One by one techniek
– Nabehandeling/ refill /opvullen
– Verwijderen
– Advisering & verzorging

Wat kan je ermee?

Na het behalen van je certificaat kan het geleerde uitstekend in de praktijk worden toegepast! Je bent in staat om mooie wimpers te creëren door-middel van wimperextensoins te zetten. 

Details en kosten

Omvang & tijdsduur 1 dag cursus.
Lesgeld€159,00 excl. btw
Gebruik van al onze materialen.

AANBIEDING: Cursus inclusief volledig starterspakket: €295,00 excl. btw
Lestijden10:00 tot 15:30 uur.
ModellenJe dient voor alle lesdagen zelf een model te regelen.
Studiebelasting Leren van theorie: 2-3 uur per week en we adviseren 2 keer per week in de praktijk te oefenen.
VooropleidingVoor deze opleiding wordt geen vooropleiding vereist. Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen vanaf 16 jaar.
StudieverklaringNa het afronden van deze opleiding ontvang je het certificaat wimperextentions specialist one by one
ExamenVoor het behalen van deze bekwaamheid is geen examen vereist.
PakketHet is belangrijk om naast de lessen op de Academy de behandelingen thuis of in je praktijk uit te voeren. Daarom is een pakket met professionele materialen noodzakelijk. Hiermee kan je de behandelingen thuis oefenen. Cursisten van Beauty Academy Eye For You kunnen alle benodigdheden aankopen tegen een gereduceerd tarief (€179,00 excl. btw).

Wanneer kan je starten?

Deze cursus wordt wekelijks gegeven op  maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Kies jouw gewenste datum en wij nemen contact met je op zodra wij je aanmelding ontvangen hebben.

Geef een reactie