Workshop Brazilian Wax Specialist

Beheers jij al de klassieke wax technieken? En wil je nu de populaire techniek ‘Brazilian Wax’ leren? Volg dan de workshop Brazilian Wax die bij ons standaard als privéles aangeboden wordt! 

Wat leer je tijdens deze workshop?

In Brazilië lopen de vrouwen er iedere dag zomers gekleed bij. Vooral tijdens de carnaval periode moet de huid er zacht en glanzend uitzien.  De ‘Brazilian Wax’ komt oorspronkelijk uit Brazilië zelf en is razend populair geworden in Europa de afgelopen jaren.

Steeds meer dames zijn op zoek naar een waxing specialist die deze behandeling aanbiedt. Door de workshop brazilian wax te volgen kan je klanten nét iets extra’s aanbieden dan een normale waxbehandeling. Als klanten eenmaal iemand gevonden hebben, gespecialiseerd in brazilian wax, willen ze nergens anders meer heen!

Tijdens de workshop leer je veel over huid- en haargroei, productkennis, het creëren van vertrouwen en hygiëne komt ook uiteraard aan bod.

Voorkennis: om deze workshop te volgen, ben je al ervaren in het waxen en beheers je de spateltechniek. Je leert hierbij hoe je de spateltechniek kan toepassen bij het intieme gedeelte. Verder leer je de pijn zo veel mogelijk te reduceren, zodat de klant een zo aangenaam mogelijke behandeling heeft.

Beauticians hand with green glove holding wooden spatula for wax depilation, pink disposable wax on black background. Hair removal. Preparing for epilation

Modules

– Oorsprong van de Brazilian wax
– Consult en hygiëne 
– Anatomie en haargroei
– Productkennis
– Diverse technieken brazilian wax
– Omgang met de klant
– Advisering en verzorging 

Belangrijk om te weten: wij bieden als school de workshop standaard aan als privéles. Het is toch een intiem gedeelte, privacy dat het model bloot geeft en daar hoort service bij.  Als cursist krijg je standaard les van een zeer ervaren vakdocent en je zit niet in een groep met meerder mensen. Ten slotte, hebben wij altijd oog voor detail, kwaliteit en goede service. 

Wat kan je ermee?

Brazilian Wax Specialist, een beroep met volop kansen in een creatieve groeimarkt. Na het behalen van je certtificaat kan je de behandeling als een professional aanbieden in je salon. De behandeling kan je op verantwoorde en zorgvuldige manier uitvoeren, waarbij je de klant het juiste nazorgadvies meegeeft voor een optimale verzorging van de huid. 

Details en kosten workshop Brazilian Wax Specialist

Omvang & tijdsduur 3 uur
LesgeldLesgeld met gebruik van onze materialen: €179,00 excl. btw. De workshop wordt standaard als privéles aangeboden en je wordt voorzien van de beste en zeer ervaren vakdocenten.
Lestijden10:00 tot 13:00 uur.
ModellenJe dient voor alle lesdagen zelf een model te regelen.
Studiebelasting Leren van theorie: 2-3 uur per week en we adviseren 2 keer per week in de praktijk te oefenen.
VooropleidingBasis Waxing Specialist, Schoonheidsspecialist.
StudieverklaringNa het afronden van deze workshop ontvang je het certificaat Brazilian Wax Specialist.
ExamenVoor het behalen van deze bekwaamheid is geen examen vereist.
PakketHet is belangrijk om naast de lessen op de academy de behandelingen thuis of in je praktijk uit te voeren. Daarom is een pakket met professionele waxing materialen noodzakelijk.
Dit pakket kunt u optioneel bij bestellen (€195,00 excl.btw). Indien je gebruik maakt van de aanbieding, zit het starterspakket al inbegrepen.

Zo snel mogelijk starten?