Allround Wenkbrauw Specialist

Allround wenkbrauw specialist

Wenkbrauwen zijn erg belangrijk in het gezicht. De dikte, vorm en kleur van de wenkbrauw bepaalt veel in de gezichtsuitdrukking. Dit vergt veel nauwkeurigheid en zorgvuldigheid tijdens de behandeling.


Wat leer je tijdens de opleiding?

In de Allround wenkbrauw specialist opleiding leer je zowel alle basistechnieken als een aanvullende module op het gebied van wenkbrauwen. Je wordt begeleid in het maken van je eigen portfolio en het bijhouden van klantendossiers. Nadat de theorie behandeld is ga je gelijk over tot de praktijk, hier leer je werken met de producten en je leert hoe je de behandeling perfect moet uitvoeren!

Je krijgt les in kleine groepen tot maximaal 4 personen, hierdoor heeft de docent voor iedereen genoeg tijd en weet je zeker dat de behandeling uitstekend wordt uitgevoerd!


Modules

  • Hygiëne & consult
  • Productkennis
  • Wenkbrauwen meten
  • Wenkbrauwen verven
  • Henna Brows
  • Epileren met pincet
  • Epileren met touw (threading)
  • Wenkbrauwen harsen
  • Advisering & verzorging

Wat kan ik ermee?

Na het behalen van je vakbekwaamheid kan het geleerde uitstekend in de praktijk worden toegepast! Je bent in staat om als Allround wenkbrauw specialist werkzaam te zijn. Je kan de techniek perfect uitvoeren, weet precies wanneer je welke techniek moet gebruiken en hebt oog voor een goede match tussen gezichts- en wenkbrauwvormen.


Details en kosten Allround wenkbrauw specialist

Omvang & tijdsduur 2 lesdagen. Je volgt iedere week een les.
Lesgeld€295,00 excl. btw
Gebruik van al onze materialen.

AANBIEDING: Cursus inclusief volledig starterspakket: €495,00 excl. btw
Lestijden10:00 tot 15:30 uur.
ModellenJe dient voor alle lesdagen zelf een model te regelen.
Studiebelasting Leren van theorie: 2-3 uur per week en we adviseren 2 keer per week in de praktijk te oefenen.
NiveauDe theorie- en praktijklessen worden gegeven vergelijkbaar met MBO 3 Niveau.
VooropleidingVoor deze opleiding wordt geen vooropleiding vereist. Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen vanaf 16 jaar.
StudieverklaringNa het afronden van deze opleiding ontvang je het diploma Allround wenkbrauw specialist.
ExamenVoor het behalen van deze bekwaamheid is geen examen vereist.
PakketHet is belangrijk om naast de lessen op de Academy de behandelingen thuis of in je praktijk uit te voeren. Daarom is een pakket met professionele materialen noodzakelijk. Hiermee kan je de behandelingen thuis oefenen. Cursisten van Beauty Academy Eye For You kunnen alle benodigdheden aankopen tegen een gereduceerd tarief (€295,00 excl. btw).

Voordelen van deze modulaire opleiding!

Het voordeel van deze modulaire opleiding is dat het bestaat uit 2 losse modules. Deze modules kan je volgen wanneer het jou het beste uitkomt. Er zit voldoende tijd tussen de lesdagen, zodat jij je goed kan focussen op één behandeling/ module. Je kan de opleiding dus in eigen tempo afronden!

 

Zo snel mogelijk starten?

Geef een reactie