Henna Brows & Threading

NIEUW!

Cursus Henna Brows & Threading

Wenkbrauwen zijn zeer belangrijk in het gezicht en laten je ogen naar voren komen en emoties uitstralen. Henna brows is dé trend in de beauty branche en een geweldige kans voor de beauty specialist. Goed gevormde wenkbrauwen valt onder schoonheidswensen en zorgen ervoor dat klanten zich zullen een binden aan een vaste wenkbrauw specialist. Voor professionals is het een topbehandeling om aan te bieden in een beautysalon, kapperszaak of wellness center. 

Wat leer je tijdens de cursus?

Alle basistechnieken komen in deze cursus aan bod. Je leert hoe je een wenkbrauw behandeling zo zorgvuldig mogelijk kunt uitvoeren. Deze cursus geeft je allereerst een gedegen theoretische achtergrond op het gebied van anatomie, consult, gezichtsvormen, wenkbrauwvormen en kleuren. Na de theorie ga je gelijk over tot de praktijk, hierbij leer je werken met de producten en hoe je de behandeling perfect moet uitvoeren. Je krijgt les in kleine groepen tot maximaal 4 personen, hierdoor heeft de docent voor iedereen genoeg tijd en weet je zeker dat de behandeling uitstekend wordt uitgevoerd!

Modules

  • Hygiëne & consult
  • Productkennis
  • Wenkbrauwenvormen
  • Wenkbrauwen verven met henna
  • Epileren met pincet
  • Epileren met touw (threading)
  • Advisering & verzorging

Henna Brows voor langer kleurbehoud

Tijdens deze cursus werk je met het merk Supercilium. Supercilium is een uniek henna product. Gebaseerd op de puurste en mooiste henna uit India en de nieuwste haarkleuringstechnieken. Henna gebruik je om zowel wenkbrauwharen als de huid te kleuren voor een tatoeage-effect. Het verschil in gewoon wenkbrauwen verven is dat henna ook grijsdekking aanbiedt. Op de huid blijft de kleur 5 tot 14 dagen zitten en op haren 6 weken. Het merk Supercilium product is ontwikkeld voor de professionele markt en levert mooie resultaten op. 

 

Startersset Supercilium Henna Brow inbegrepen! (+/- 40 behandelingen)

Wat kan je ermee?

Deze cursus bied jou alle nodige kennis en vaardigheden om op verantwoorde wijze als wenkbrauw specialist werkzaam te zijn. Je bent in staat om perfecte wenkbrauwen te creëren door te verven met henna en shapen met touw! Je kan ervoor kiezen om te werken in een beautysalon, om ambulant aan de slag te gaan of je start je eigen onderneming. 

Details en kosten Henna Brows & Threading (je kan kiezen voor een cursus of workshop)

Workshop Henna Brows & Threading. Deze cursus is geschikt voor de Basis Wenkbrauw Specialist of Schoonheidsspecialiste.
Omvang & tijdsduur 1 dag
Lesgeld€295,00 excl.btw
Pakket ingegrepen.
Er is geen termijnbetaling mogelijk.
Lestijden10:00 tot 15:00 uur.
ModellenJe dient voor deze cursus zelf een model te regelen.
Studiebelasting Buiten deze cursus is er geen studiebelasting.
VooropleidingVoor deze cursus wordt geen vooropleiding vereist. Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen vanaf 18 jaar.
StudieverklaringNa het afronden van deze cursus ontvang je het certificaat Henna Brows & Threading Specialist.
ExamenVoor het behalen van deze bekwaamheid is geen examen vereist.
PakketHet is belangrijk om naast de lessen op de Academy de behandelingen thuis of in je praktijk uit te voeren. Daarom is een pakket met professionele wenkbrauw materialen noodzakelijk. Dit pakket zit bij het lesgeld inbegrepen.

Wanneer kan je starten?

Deze cursussen worden wekelijks gegeven op  maandag, dinsdag, woensdag en zaterdag.