Cursus Henna Brows & Threading

Cursus Henna Brows & Threading

Wenkbrauwen zijn zeer belangrijk in het gezicht en laten je ogen naar voren komen en emoties uitstralen. Henna brows is dé trend in de beauty branche en een geweldige kans voor de beauty specialist. Goed gevormde wenkbrauwen valt onder schoonheidswensen en zorgen ervoor dat klanten zich zullen een binden aan een vaste wenkbrauw specialist. Voor professionals is het een topbehandeling om aan te bieden in een beautysalon, kapperszaak of wellness center. 

Woman On Facial Hair Removal Threading Procedure

Wat leer je tijdens de cursus?

Alle basistechnieken komen in deze cursus aan bod. Je leert hoe je een wenkbrauw behandeling zo zorgvuldig mogelijk kunt uitvoeren. Deze cursus geeft je allereerst een gedegen theoretische achtergrond op het gebied van anatomie, consult, gezichtsvormen, wenkbrauwvormen en kleuren. Na de theorie ga je gelijk over tot de praktijk, hierbij leer je werken met de producten en hoe je de behandeling perfect moet uitvoeren. Je krijgt les in kleine groepen tot maximaal 4 personen, hierdoor heeft de docent voor iedereen genoeg tijd en weet je zeker dat de behandeling uitstekend wordt uitgevoerd!

Modules

  • Hygiëne & consult
  • Productkennis
  • Wenkbrauwenvormen
  • Wenkbrauwen verven met henna
  • Epileren met pincet
  • Epileren met touw (threading)
  • Advisering & verzorging

Henna Brows voor langer kleurbehoud

Tijdens deze cursus werk je met het merk Supercilium. Supercilium is een uniek henna product. Gebaseerd op de puurste en mooiste henna uit India en de nieuwste haarkleuringstechnieken. Henna gebruik je om zowel wenkbrauwharen als de huid te kleuren voor een tatoeage-effect. Het verschil in gewoon wenkbrauwen verven is dat henna ook grijsdekking aanbiedt. Op de huid blijft de kleur 5 tot 14 dagen zitten en op haren 6 weken. Het merk Supercilium product is ontwikkeld voor de professionele markt en levert mooie resultaten op. 

 

Starterkit Supercilium

Wat kan je ermee?

Deze cursus bied jou alle nodige kennis en vaardigheden om op verantwoorde wijze als wenkbrauw specialist werkzaam te zijn. Je bent in staat om perfecte wenkbrauwen te creëren door te verven met henna en shapen met touw! Je kan ervoor kiezen om te werken in een beautysalon, om ambulant aan de slag te gaan of je start je eigen onderneming. 

Young Woman Having Eyebrow Correction Procedure In Beauty Salon

Details en kosten cursus Henna Brows & Threading

Omvang & tijdsduur 1 dag
Lesgeld€195,00 excl. btw
Gebruik van al onze materialen.

AANBIEDING: Cursus inclusief volledig starterspakket: €349,00 excl. btw
Lestijden10:00 tot 15:00 uur.
ModellenJe dient voor deze cursus zelf een model te regelen.
Studiebelasting Buiten deze cursus is er geen studiebelasting.
NiveauDe theorie- en praktijklessen worden gegeven vergelijkbaar met MBO 3 Niveau.
VooropleidingVoor deze cursus wordt geen vooropleiding vereist. Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen vanaf 18 jaar.
StudieverklaringNa het afronden van deze cursus ontvang je het certificaat Henna Brows & Threading Specialist.
ExamenVoor het behalen van deze bekwaamheid is geen examen vereist.
PakketHet is belangrijk om naast de lessen op de Academy de behandelingen thuis of in je praktijk uit te voeren. Daarom is een pakket met professionele materialen noodzakelijk. Hiermee kan je de behandelingen thuis oefenen. Cursisten van Beauty Academy Eye For You kunnen alle benodigdheden aankopen tegen een gereduceerd tarief (€169,00 excl. btw).

Wanneer kan je starten?

Deze cursussen worden wekelijks gegeven op  maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag. 

Zo snel mogelijk starten?