Opleiding Allround Wellness Massage

Woman
Close Up Of Woman Lying On Massage Table In Spa

Massage

Beauty Academy Eye For You biedt een breed scala aan cursussen waarin jij je professioneel kunt ontwikkelen in een specialisatie naar keuze. De massagebranche bestaat uit diverse methodes met bijbehorende producten. Wij bieden jou de mogelijkheid om al deze technieken te leren tijdens onze cursussen.
Een massage is dé perfecte ontspanningsbehandeling om aan te bieden in je salon. Door gebruik te maken van de verschillende massage technieken, ontstaat er een reactie die tot herstel, evenwicht en vernieuwde energie kan leiden. Samen met warme kruidenoliën die tot in de onderliggende weefsels helend werken, is een massage een zuiveringsbehandeling voor de huid en een weldaad voor lichaam en geest.

Wat leer je tijdens de opleiding?

Tijdens de Allround Wellness Massage leer je verschillende modules toe te passen om je klant heerlijk te laten ontspannen. Denk hierbij aan Candle Massage, Chakra Healing en Klassieke Massage. Deze allround opleiding geeft je een gedegen theoretische achtergrond op gebied van intake en consult, productkennis en technieken, die je vervolgens in de praktijk toe kan gaan passen. Je zal op de cursusdagen kennis maken met 9 soorten massages. Aan het eind van deze opleiding kan je dus voor elk wat wils aanbieden!

Modules

  • Intake en consult, productkennis en techniek
  • Klassieke Massage
  • Hotstone Massage
  • Candle Massage
  • Cupping Lichaam
  • Thalasso Therapy
  • LED PDT
  • Chakra Healing 
  • Ayurveda gelaat
  • Kruidenstempel

Wat kan je ermee?

Na het behalen van je vakbekwaamheid kan het geleerde uitstekend in de praktijk worden toegepast. Doordat je verschillende soorten technieken hebt leren toepassen, heb je straks een breed aanbod aan massages en kan je voor elke klant wel wat wils aanbieden! Een mooi aanbod in je salon!

Details en kosten

Omvang & tijdsduur 10 daagse cursus.
Lesgeld€2.195,00 excl. btw
Termijnbetaling is mogelijk.
Lestijden10:00 tot 15:30 uur.
ModellenJe oefent de behandelingen op je medecursisten.
Indien nodig op een model.
Studiebelasting 3-6 uur per week.
NiveauDe theorie- en praktijklessen worden gegeven vergelijkbaar met MBO 3 Niveau.
VooropleidingVoor deze opleiding wordt geen vooropleiding vereist. Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen vanaf 16 jaar.
StudieverklaringNa het afronden van deze opleiding ontvang je het Diploma Allround Wellness Massage
ExamenVoor het behalen van deze bekwaamheid
is een examen vereist.
PakketJe oefent met onze materialen. Inbegrepen: candle massage pakket, kruidenstempel en verschillende massage-oliën .

Zo snel mogelijk starten?