Opleiding Hyaluron Pen

Heb jij interesse in huidverzorging en specialisaties? Dan komt de hyaluron pen je wellicht bekend voor! De hyaluron pen werkt als een filler, maar dan zonder naald. Het is een veilige, effectieve en zeer populaire behandeling.

Bij ‘Lipfilling without needle’  komt veel meer bij kijken dan de algemene informatie doet geloven. Het is een zeer specialistische behandeling die de nodige achtergrond, voorbereiding en techniek vergt.
 
Wij zijn trots dat de we de allernieuwste ontwikkeling in de Hyaluron pen hebben in onze Liptouch4pro pen!

Liptouch4Pro

Na twee jaar intensief onderzoek gedaan te hebben in landen als Amerika, Canada, Spanje en Duitsland wisten wij precies wat wij wel en niet wilden met de Hyaluron Pen, ‘Lipfillling without needle’ en rimpelbehandelingen.

Uiteraard moesten de producten aan een aantal eisen voldoen voordat we ermee aan de slag gingen:

– Veilig en duurzaamheid;
– Goed te doseren en stabiliteit;
– Steriel en gecodeerd;
– Eenvoudig en makkelijk te gebruiken;
– Serums die veilig en gekeurd zijn.
Liptouch4Pro voldoet aan deze eisen en met trots mogen we zeggen dat we de juiste Hyaluron Pen en gebruiksproducten ontwikkeld hebben.

Wat is Hyaluron?

‘Hyaluron’ komt van het woord ‘Hyaluronzuur’. Dit is een belangrijke eiwitstof in het lichaam die zorgt voor wondgenezing, hydratie, volume en kracht van de huid. Het ingrediënt hyaluron wordt veel gebruikt in crèmes en serums om rimpels, een slappe huid en fijne lijntjes te verminderen.

De aanmaak van hyaluronzuur wordt verminderd zodra je ouder wordt. Ook wordt het sneller afgebroken door het lichaam. Door een behandeling met de hyaluron pen kan je de huid weer een boost geven.

Met de Hyalorun Pen kan je meerdere zones behandelen. Het is een nieuwe anti-aging en volume behandeling, waarmee je lippen kunt opvullen, lip-en neusplooien kunt verminderen, wangen kan liften en de contourlijnen van het gezicht kan accentueren.

Hoe werkt de Hyaluron Pen?

Niet iedereen kan tegen naalden en met de hyaluron pen voorkom je dit probleem. Doordat de Hyaluron pen op een hoge druk werkt wordt het hyaluronuur aangebracht in de huid door middel van een multishot systeem. Voor deze behandeling hoef je geen artsen opleiding gevolgd te hebben. Het is wel belangrijk dat je een basis schoonheidsspecialiste opleiding gevolgd hebt. Kennis van de bouw van de huid is zeer belangrijk.

Géén verplichte aankoop van producten

Niet iedereen kan tegen naalden en met de hyaluron pen voorkom je dit probleem. Doordat de Hyaluron pen op een hoge druk werkt wordt het hyaluronuur aangebracht in de huid door middel van een multishot systeem. Voor deze behandeling hoef je geen artsen opleiding gevolgd te hebben. Het is wel belangrijk dat je een basis schoonheidsspecialiste opleiding gevolgd hebt. Kennis van de bouw van de huid is zeer belangrijk.

Modules

 • Consult en Hygiene
 • Productkennis
 • Wat is hyaluron?
 • Soorten hyaluron
 • Behandelplan
 • Contra-indicaties
 • Productkennis
 • Werking hyaluron pen
 • Diverse technieken (non crossed linked, crossed linked)
 • Adviesprijzen voor in de salon

Waarom Beauty Academy Eye For You?

 • Kleine groepen;
 • Persoonlijke aandacht;
 • Inzet en enthousiasme staat voorop;
 • Kwaliteit onderwijs en verdieping van het vak door zeer ervaren docenten;
 • Parabeen en sulfaat vrije producten.
 • Pakket aankopen is niet verplicht. Tijdens de opleiding oefen je met onze materialen en ontvang je het juiste advies over materialen en producten.
 • Je oefent op medecursisten, waardoor je de behandeling zelf ervaart.

Wat kan je ermee?

Deze uitgebreide opleiding biedt jou alle nodige kennis en vaardigheden om op verantwoorde wijze als Hyaluon Pen Specialist aan de slag te gaan. Onze cursus duurt 2 dagen i.p.v. 1 dag, zodat je alle ins & outs van de specialisatie goed kent. Ook kunnen de docenten jou de juiste feedback geven waar nodig is. Doordat je de meest populaire behandeling na deze cursus beheerst, is jouw salon straks up-to-date. Je kan lippen volume geven, rimpels verminderen en de huid een nieuwe boost geven.

Details en kosten

Omvang & tijdsduur 2 lesdagen (1 keer per week les).

Lesgeld1: Lesgeld: €795,00 excl.btw (met gebruik van onze materialen)
2: Lesgeld inclusief startpakket: wegens ons 12,5 jarig bestaan hebben we een unieke aanbieding! De cursus Hyaluron Pen inclusief salon startpakket is nu voor €895,00 excl. btw.

Lestijden10:00 tot 15:30 uur.
ModellenIn de lessen leer je de theorie toe te passen in de praktijk. Je oefent de behandelingen op modellen. De modellen dien je zelf te regelen. Tijdens de lesdagen oefen je niet met een echte filler, maar met een proef-filler (zout-oplossing). Dit is binnen 2 tot 3 dagen niet meer zichtbaar. Wij vinden het zeer belangrijk dat je de techniek eerst goed beheerst en toepast, voordat je naar de sterkere hyaluron gels gaat.
Studiebelasting Leren van theorie: 3-5 uur per week en we adviseren 2 keer per week in de praktijk te oefenen.
VooropleidingVoor deze opleiding wordt een vooropleiding vereist: schoonheidsspecialist, tandartsassistente, doktersassistente, huidtherapeut, verpleegkundige, docent zorg en welzijn. Voor een andere achtergrond kan je het beste even contact opnemen.
StudieverklaringCertificaat Hyaluron Pen Specialist.
ExamenVoor het behalen van deze bekwaamheid is geen examen vereist. Er vindt wel een eindtoets plaats.
PakketHet is belangrijk om naast de lessen op de Academy de behandelingen thuis of in je praktijk uit te voeren. Daarom is een pakket met professionele materialen noodzakelijk. De Beauty Academy kan je hierin adviseren. Ook kunnen wij een zorgvuldig samengesteld pakket leveren. Bij aanbiedingen zit het startpakket vaak inbegrepen zodat je direct aan de slag kan gaan.