Opleiding Allround Skin Master

Bied next level gezichtsbehandelingen aan in je schoonheidssalon!

Klanten komen naar je toe met verschillende huidproblemen en verwachten advies op maat. Heb jij alle tools in huis om ze van hun droomhuid te voorzien? Wil je dat de huid geen geheimen voor je kent? Dan is de opleiding Allround Skinmaster iets voor jou. Blijf als schoonheidsspecialiste up-to-date!

Zeer ervaren docenten hebben de afgelopen jaren veel onderzoek gedaan naar verschillende specialisaties en weten precies waar de meeste vraag naar is. Ook zullen zij jou begeleiden met het juiste nazorgadvies en verkoop van producten. Zo kan je iedereen voorzien van een zachte, stralende en egale huid. Maak gebruik van het totale pakket aan specialisaties i.p.v. losse te cursussen volgen! In rap tempo en kort tijdsbestek word je klaargestoomd tot Allround Skin Master bij Beauty Academy Eye For You.

Maak kennis met de unieke opleiding Allround Skin Master, zelf ontwikkeld door Maria Esajas-Venus, owner & founder Beauty Academy Eye For You (2007).

Wat houdt een Allround Skin Master in?

Een skinmaster is een schoonheidsspecialiste die zich heeft gespecialiseerd in verschillende huidverbeteringstechnieken. Door de verschillende behandeltechnieken leer je effectief om te gaan met klachten zoals rimpels, acne, rosacea en veel meer. Haal alles uit de kast om jouw klant met een stralende huid naar huis te laten gaan. Blink uit met diverse en populaire behandelingen als schoonheidsspecialiste!

Waarom Beauty Academy Eye For You?

  • Kleine groepen;
  • Persoonlijke aandacht;
  • Inzet en enthousiasme staat voorop;
  • Kwaliteit onderwijs en verdieping van het vak door zeer ervaren docenten;
  • Parabeen en sulfaat vrije producten.
  • Pakket aankopen is niet verplicht. Tijdens de opleiding oefen je met onze materialen en ontvang je het juiste advies over materialen en producten.
  • Je oefent op medecursisten, waardoor je de behandeling zelf ervaart.

Welke technieken komen allemaal aan bod?

– Hygiëne & consult
– Productkennis
– Anatomie/ Bouw van de huid
– Mesotherapie met de Dermapen
– Microdermabrasie
– Kruidenpeeling/ Bio Peeling
– Facelift Bindweefselmassage
– Acne
– Chemische Peeling
– Donkere huid
– Oncologie 

– Grondstoffen en cosmetica
– Vitamines en toepassingen
– Scalp Treatment
– Bio Skinlifting
– Aromatherapy
– BB Glow 
– Ayurveda
– Apparatuur: ultrasound, hoogfrequent
– Fibromen herkennen en verwijderen 
– Hyper- en hypopigmentatie
– Dermaplaning
– Advisering & verzorging

Wat kan je ermee?

Deze uitgebreide opleiding biedt jou alle nodige kennis en vaardigheden om op verantwoorde wijze als Allround Skin Master aan de slag te gaan. Doordat je de meest gevraagde behandelingen na deze opleiding beheerst, is jouw salon straks up-to-date.  Naast basis gezichtsbehandelingen ga je aan de slag met specialisaties die meer gericht zijn op huidverbetering i.p.v. huidverzorging. Je beheerst over fantastische en de meest populaire behandelingen die er maar bestaan. Je krijgt les van zeer ervaren docenten die al hun ervaringen met jou zullen delen. Je word een echte expert in de beauty branche als Allround Skin Master!

Details en kosten

Omvang & tijdsduur 11 lesdagen. Bij een gemiddeld studietempo 3 maanden (je volgt iedere week een lesdag).
Lesgeld€ 1.595,00 excl.btw > €1.929,95‬ inclusief btw. Gebruik van al onze materialen. Uniek aan deze opleiding is dat je geen materialen hoeft aan te schaffen. Alles wat je nodig hebt, staat tijdens de lessen klaar en mag je kosteloos gebruiken. Hierdoor bespaar je al veel geld op je leskosten.
Lestijden10:00 tot 15:30 uur.
ModellenIn de lessen leer je de theorie toe te passen in de praktijk. Je oefent de behandelingen op je medecursisten en soms op modellen. Dit wordt van te voren aangegeven.
Studiebelasting Leren van theorie: 3-5 uur per week en we adviseren 2 keer per week in de praktijk te oefenen.
VooropleidingSchoonheidsspecialist(e), Huidtherapeut(e).
StudieverklaringDiploma Allround Skin Master.
ExamenVoor het behalen van deze bekwaamheid is geen examen vereist. Er vindt wel een eindtoets plaats.
PakketHet is belangrijk om naast de lessen op de Academy de behandelingen thuis of in je praktijk uit te voeren. Daarom is een pakket met professionele schoonheidsspecialist materialen noodzakelijk. De Beauty Academy kan je hierin adviseren. Ook kunnen wij een zorgvuldig samengesteld pakket leveren. Hiermee kan je meteen de behandelingen thuis oefenen en je bent er zeker van dat het compleet is en aan alle eisen voldoet.

Maandag & Dinsdag groep: Ieder week les.
Zaterdag groep: iedere twee weken les (om de week).

Dinsdag 10 september
Zaterdag 28 september
Zaterdag 12 oktober
Maandag 21 oktober

 

Zo snel mogelijk starten?