Massage

Opleidingen

Allround Wellness Massage

Word Allround Wellness Masseuse en bied ontspannende en rustgevende massages aan in jouw salon!

Cursussen

Klassieke Massage

Tijdens de Cursus Klassieke Massage leer je aan de hand van gericht masserende bewegingen de spieren te ontspannen.

Hotstone Massage

Tijdens deze cursus leer je verschillende vulkanische stenen te gebruiken om massagetechnieken mee uit te voeren.

Cupping Massage

Bij de Cursus Cupping Massage, leer je met behulp van vacuüm gezogen cups de bloedsomloop plaatselijk te stimuleren. Dit zorgt voor een diepere doorbloeding.

Face Cupping

Face Cupping is een intensieve gezichtsbehandeling, waarbij met vacuüm gezogen cups de bloedsomloop plaatselijk stimuleren.

Kruidenstempel Massage

De Kruidenstempel Massage heeft een reinigende, ontspannende en activerende werking. Kruidenstempels zorgen voor een heerlijke geur in de kamer.

Candle Massage

De Candle Massage is een Amerikaanse massagetechniek die de huid diep voedt en zintuigen doet ontwaken. De geurende oliën van de sojawas bieden ontspanning.

Ayurveda Gelaat

Een gezichtsmassage uit de ayurveda wordt al eeuwenlang toegepast om stress en hoofdpijn te verhelpen. Alleen de handpalmen en vingertoppen worden gebruikt.

Ayurveda Lichaam

Een ayurvedische is afgestemd op iemands persoonlijke dosha. Dat is een zogeheten storende factor in het levensritme.

Cursus Thalassotherapie

Een Thalassotherapie is een geneeswijze waarbij mineralogisch of organisch water medisch ingezet wordt.

Cursus Infrarood Massage

Bij deze massagetherapie wordt het lichaam aangenaam verwarmd door een infraroodlamp. De bloedsomloop wordt bevordert en afvalstoffen worden beter afgevoerd.

Cursus Reiki 1

Reiki 1 is een zeer krachtige Japanse natuurgeneeswijze, dat als helend ervaren kan worden.

Cursus Reiki 2

Reiki 2 is een zeer gewaardeerde verdieping op Reiki 1. Je leert meer inzicht te krijgen op je eigen patronen waardoor de Reiki beter afgestemd kan worden.

Facelift Bindweefsel Massage

Bindweefsel is weefsel dat door ons hele lichaam spieren, organen en gewrichten met elkaar verbindt. Deze massage verbetert de doorbloeding en activeert de huidstofwisseling.

Chakra

Tijdens Chakra’s bevinden zich in het energetische lichaam en staan voor zeven fundamentele rechten. Alle chakra’s samen vormen de basis van het lichaam en geest systeem.

Shirodhara

Shirodhara is een onderdeel uit de ayurveda, waarbij de focus van de behandeling is gericht op het hoofd. Hierbij wordt een kruidenolie over het hoofd gegoten.