Schoonheidsverzorging

Opleidingen

Branche Opleiding Schoonheidsspecialiste

Huidanalyse Gezicht en Lichaam, Cosmetisch hand en Voet,  productkennis, behandelplannen, contra-indicaties, grondstoffen, cosmetica en lichaamsmassages: het komt allemaal aan bod tijdens deze opleiding. 

Branche Opleiding Schoonheidsspecialiste 10 dagen

Tijdens deze opleiding leer je alles op het gebied van gelaatsverzorging, wenkbrauwen en wimpers verven en ontharingsmethoden (waxing).

Branche Opleiding Schoonheidsspecialiste Gelaatsverzorging

Tijdens deze korte opleiding leer je alles op het gebied van gelaatsverzorging en skincare. Hiermee kan je basis gezichtsbehandelingen aanbieden in je salon.

Specialisaties Schoonheidsspecialist

Brancheopleiding Acne niveau 4

Tijdens deze specialisatie ga je je nog meer verdiepen in jouw vak als schoonheidsspecialist. Je leert onder andere wat nodig is om Acne te behandelen, zodat jij je klanten ook op dat gebied kunt adviseren en/of behandelen.

Brancheopleiding Elektrisch ontharen / Laseren niveau 4

Tijdens deze specialisatie ga je je nog meer verdiepen in jouw vak als schoonheidsspecialist. Je leert nog meer over de huid en maakt onder andere kennis met verschillende lasermethodes.

Cursus Facelift Buccal Massage

De Facelift Buccal massage (bindweefselmassage) verbetert de conditie van de huid.  Deze massage verbetert de doorbloeding en activeert de huidstofwisseling. 

Cursus Mesotherapie met een Derma pen

Mesotherapie levert goede resultaten op bij collageenaanmaak, littekens en hyperpigmentatie. 

Cursus Kruidenpeeling

Een kruidenpeeling zorgt ervoor dat de natuurlijke peeling van de huid versneld wordt. De bovenste huidlaag wordt verwijderd en hier komt een prachtige nieuwe huid voor in de plaats.

Cursus Microdermabrasie

Bij microdermabrasie verwijder je met een diamanten kop de bovenste lagen van de huid. Door de huid te vacuümzuigen worden de dode huidcellen direct weer afgezogen. Hierdoor voorkom je verstoppingen en huidreacties.

Opleiding Hyaluron Pen

Volume zonder naalden! Leer werken met de hyaluron pen LIPTOUCH4PRO.

Opleiding Plasma Lifting

Blijf up-to-date als schoonheidsspecialiste met de populaire plasma lift behandeling! Hiermee kan een oog- of huidcorrectie gedaan worden zonder chirurgische ingrepen.

Overige Specialisaties