Cursus Tanden Bleken

Witte tanden worden steeds populairder!

Steeds meer salons bieden deze behandeling aan als toevoeging op hun praktijk. Voor deze bevoegdheid heb je de nodige kennis en ervaring nodig. Tijdens deze cursus word je binnen 1 dag opgeleid tot specialist op het gebied van tanden bleken!

Tijdens de cursus leer je werken met de producten van onze partner Smilingworld. Smilingworld werkt uitsluitend met een unieke peroxidevrije wereldwijde gepatendeerde Teeth Whitening formule, deze is veilig en geschikt voor gevoelige tanden en kan probleemloos herhaald worden. Wij werken uitsluitend met producten afkomstig uit Nederland!

Je leert alle in en outs wat betreft tanden bleken en je kan na de opleiding direct aan de slag! 

Wat leer je tijdens de cursus?

Tijdens de cursus leer je verschillende contra-indicaties erkennen. Je leert hoe je op twee verschillende manieren de behandeling perfect kunt uitvoeren. Daarnaast leer je alles over hygiëne product consult en advisering.

Je krijgt les in kleine groepen tot maximaal 4 personen, hierdoor heeft de docent voor iedereen genoeg tijd en weet je zeker dat de behandeling uitstekend wordt uitgevoerd!

Modules

  • Consult en hygiëne
  • Productkennis
  • Anatomie
  • tandvleesaandoeningen
  • Behandelplan
  • 2 behandeltechnieken
  • Advisering en verzorging
Resultaat tijdens onze cursus!

Wat kan je ermee?

Na het behalen van je vakbekwaamheid kan het geleerde uitstekend in de praktijk worden toegepast! Je kan de technieken perfect uitvoeren en je hebt alle nodige kennis en vaardigheden om op verantwoorde wijze werkzaam te zijn in een beautysalon, als ambulant of in je eigen onderneming.

Details en kosten cursus Tandcosmeticus (tanden bleken)

Omvang & tijdsduur 1 dag opleiding.
Lesgeld€159,00 excl.btw
Geen termijnen mogelijk.
Lestijden10:00 tot 15:30 uur.
ModellenIn de lessen leer je de theorie toe te passen in de praktijk. Voor deze lesdag dien je een model mee te nemen.
Studiebelasting Leren van theorie: 3-5 uur per week en we adviseren 2 keer per week in de praktijk te oefenen.
VooropleidingVoor deze opleiding wordt geen vooropleiding vereist. Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen vanaf 16 jaar.
StudieverklaringNa het afronden van deze opleiding ontvang je het certificaat van Cursus Tandcosmeticus (tanden bleken)
ExamenVoor het behalen van deze bekwaamheid is geen examen vereist.
PakketHet is belangrijk om naast de lessen op de academy de behandelingen thuis of in je praktijk uit te voeren. Daarom is een pakket met professionele Cursus Tandcosmeticus (tanden bleken) materialen noodzakelijk. Hiermee kan je de behandelingen thuis oefenen. Dit pakket zit niet bij het lesgeld inbegrepen en is optioneel bij te bestellen. Je kunt een pakket aankopen voor €1.195,00 excl.btw. Dit pakket bestaat uit brillen, producten en een luxe staande LED PLASMA lamp. Dit pakket is goed voor 20 behandelingen.

Zo snel mogelijk starten?