Spray Tanning

Spray Tanning

Steeds meer mensen zijn zich bewust van de gevaren van overmatig of verkeerd zon(nebank) gebruik. Maar ondanks deze gevaren blijft de vraag naar een mooi bruine teint bestaan.

Spray Tanning is een gezonde manier om in slechts enkele minuten een mooie bruine teint te krijgen. Daarnaast kunnen huidafwijkingen als acnelittekens, donkere kringen onder de ogen of een zwaardere afwijking als Vitiligo uitstekend gecorrigeerd worden met spray tanning. Onze Airbrush Specialisten kunnen dit soort gevallen uitstekend met natuurlijke spray tanning corrigeren en zullen je daar graag bij adviseren. Spray Tanning is dus niet alleen de toekomst voor een verantwoorde, gezonde bruine teint, maar ook een goede manier om huidproblemen te camoufleren!

Wat leer je tijdens de cursus?

Tijdens deze cursus staat het ontwikkelen van vaardigheden die jij als specialist moet hebben centraal. Naast de technieken die je dient te beheersen, besteden wij ook veel aandacht aan hygiëne, advisering en verzorging. Je gaat na de theorie direct aan de slag in de praktijk en oefent op de lesdag gelijk op een model.

Modules

  • Hygiëne en Consult
  • Veiligheid en Ventilatie
  • Productkennis
  • Apparatuur
  • Airbrush Techniek
  • Advisering en verzorging 

Airbrush Techniek

Met de Airbrush techniek leer je, door middel van verneveling, een tanning-lotion aan te brengen op de huid.

Het airbrush apparaat zorgt ervoor dat de lotion over huid vernevelt, wat zorgt voor een mooie egale kleur zonder vlekken en strepen  te veroorzaken. Door het apparaat handmatig te besturen kunnen ook moeilijk bereikbare plekken behandeld worden.

Materiaalgebruik

Tijdens de cursus werk je met de professionele producten, accessoires en apparatuur van het topmerk Crazy Angel. Crazy Angel werkt continue aan de innovatie van haar producten. Wij bieden: trainingen, advies en apparatuur.

Wat kan je ermee?

Met  Spray Tanning kan je anderen snel en verantwoord een natuurlijk bruine teint geven, waarbij de huid gevoed en verzorg wordt.  Velen voelen zich een stuk beter met een mooie kleur en bij het aanbieden van deze behandeling boek je direct resultaat! Je kunt ervoor kiezen om te werken in een beautysalon, om ambulant aan de slag te gaan of start je eigen onderneming!   

Details en kosten Workshop Spray Tan

Omvang & tijdsduur 4 uur
Lesgeld€159,00 excl.btw
Termijnbetaling is niet mogelijk.
Lestijden10:00 tot 14:00 uur.
ModellenJe dient voor de cursusdag zelf twee modellen te regelen.
Studiebelasting Buiten de workshop om is er geen studiebelasting.
NiveauDe theorie- en praktijklessen worden gegeven vergelijkbaar met MBO 3 Niveau.
VooropleidingEr is geen vooropleiding nodig. Minimumleeftijd is 16 jaar.
StudieverklaringNa het afronden van deze cursus ontvang je het certificaat Airbrush Spray Tanning Specialist
ExamenVoor het behalen van deze bekwaamheid is geen examen vereist.
PakketJe oefent tijdens de cursus met je eigen materialen of met het pakket die u bij ons aankoopt. Het is belangrijk om naast de lessen op de Academy de behandelingen thuis of in je praktijk uit te voeren. Daarom is een pakket met professionele materialen noodzakelijk. Dit pakket kunt u optioneel bij bestellen (€695,00 excl.btw)

Zo snel mogelijk starten?


GA NAAR DE AGENDA EN MELD JE AAN!

Geef een reactie