Summer School 2019

21 juni t/m 10 september 2019

Beauty Academy Eye For You gaat door tijdens de zomervakantie! De school is niet alleen open, je kan ook diverse opleidingen volgen. Gedurende de zomervakantie bieden wij verschillende opleidingen aan. Tijdens deze opleidingen word je opgeleid tot specialist in de beauty branche!

Wat houdt de Summer School in?

Een speciaal cursusaanbod voor iedereen die tijdens de zomer een diploma wilt behalen. Tijdens de summer school is het mogelijk om opleidingen te volgen met een maximale tijdsduur van 3 maanden.  Hieronder vallen alle 1-dag cursussen en opleidingen die bestaan uit maximaal 15 lesdagen. Je volgt namelijk iedere week een lesdag, dus dat is perfect om je opleiding te combineren met werk en vrije tijd.  NIEUW: BOOTCAMP op maandag en dinsdag,  15 Daagse Opleiding Schoonheidsspecialist. Je volgt hierbij 2 lesdagen achter elkaar. Het gaat om de maandag en dinsdag. Je rondt de opleiding af in maar liefst 2,5 maand. 

Opleidingen en cursussen

Uiteraard worden er nog veel meer opleidingen en cursussen aangeboden tijdens de zomer! Hier een paar op een rij.

Schoonheidsverzorging

Gebruik van onze materialen!
*= prijs excl. btw

Nagelstyling

Aanbiedingen inclusief starterspakketten!
*= prijs excl. btw

Waxing

Aanbiedingen inclusief starterspakketten!
*= prijs excl. btw

Wimpers en wENKBRAUWEN

Aanbiedingen inclusief starterspakketten!
*= prijs excl. btw

Interesse in een andere opleiding zoals Microblading, Pedicure of Hairstyling bijvoorbeeld? Ook dit is mogelijk tijdens Summer School. Let op: alleen de opleidingen met een maximale tijdsduur van 10 lesdagen worden aangeboden.

Direct Inschrijven voor Summer School 2019?