Brancheopleiding Elektrisch ontharen / Laseren niveau 4

Nieuwe startdagen 2022 bekend!

6-daagse brancheopleiding Elektrisch ontharen / Laseren niveau 4: uiterst geschikt voor schoonheidsspecialisten die zich verder willen specialiseren.

Waarom deze opleiding?

  • Met het diploma kan je een medische code aanvragen, waardoor je met zorgverzekeraars samen kunt werken.
  • Zorgverzekeraars vergoeden veelal gedeeltelijk behandelingen voor elektrisch ontharen en laseren, wat voordelig is voor jouw klant.
  • Als schoonheidsspecialist is het belangrijk je kennis up-to-date te houden. Daarom is jezelf specialiseren een zeer gepaste keuze.
  • Je kunt behandelingen aan gaan bieden op dit specifieke vakgebied, waardoor je je potentiële klantenkring vergroot.
  • Er zijn geen belangen bij leveranciers of merken. Er wordt gewerkt met duidelijke en onafhankelijke kennis wetenschap met daarbij altijd veilige toepassingen.

De opleiding wordt gegeven door docenten zorg en welzijn, huidtherapeuten en gekwalificeerde schoonheidsspecialisten, die vol passie de nodige kennis en vaardigheden aan de leerlingen overdragen. Zij hebben al jarenlang ervaring.
Maria Venus, één van de docenten zorg en welzijn met medische achtergrond, heeft al ruim 25 jaar ervaring als docent en ruim 30 jaar als professionele behandelaar. Vele teams van salons, beauty centra en klinieken zijn door haar getraind tot next level schoonheidsspecialist. Zij is van mening dat schoonheidsspecialisten meer dienen te weten over huidaandoeningen, apparatuur en huidverbeteringsbehandelingen. Om die redenen heeft Maria deze opleiding geheel en vol passie ontwikkeld. Haar medische achtergrond en ervaring heeft zij dan ook ondergebracht in deze opleiding om meer kennis te geven aan de schoonheidsspecialisten, zodat zij zich nog meer kunnen verdiepen in het vak.

Elektrisch ontharen

Inclusief

Voor wie is deze opleiding geschikt?

Schoonheidsspecialisten die:
– meer willen weten over apparatuur en grondstoffen.
– op de hoogte willen zijn van de nieuwste ontwikkelingen.
– next level willen gaan: investeren in kennis, wetenschap en toepassing voor jezelf als behandelaar, maar ook als coach voor jouw klant bij huidverbetering of huidproblemen.
– medisch geschoold willen worden in Elektrisch ontharen / Laseren niveau 4.
– het branche diploma niveau 3 gehaald hebben en zich willen bekwamen in medische branche niveau 4.
– zich willen bijscholen.

Waarom Beauty Academy Eye For You?

Logo Paars logo
Omvang & tijdsduur 6 lesdagen
Lesgeld1.495,00 euro excl. BTW, 1.808,95 euro incl. BTW.
Aanbieding: 1.295,00 euro excl. BTW, 1.566,95 euro incl. BTW.
Termijnbetaling is mogelijk.
Lestijden10:00 tot 15:30 uur.
ModellenJe dient voor alle lesdagen zelf een model te regelen.
Studiebelasting Gemiddeld 4 uur per week.
VooropleidingVoor deze opleiding dien je schoonheidsspecialist te zijn of dien je minimaal de 10-daagse opleiding Schoonheidsspecialist te hebben afgerond op de Beauty Academy.
StudieverklaringNa het afronden van deze opleiding ontvang je de branchediploma Elektrolyse- en Laserspecialist niveau 4.
ExamenVoor het behalen van deze bekwaamheid is een examen vereist. Het examen bestaat uit een theorie-en praktijkexamen. Het lesgeld is exclusief examengelden.
TCI examen: 294 euro
Prijs is onder voorbehoud.
PakketVoor deze opleiding is aankoop van een pakket niet nodig. Je maakt gebruik van onze materialen. Losse producten kunnen gekocht worden bij onze groothandel.

Wanneer kan je starten?

Veelgestelde vragen

Ik heb geen diploma Schoonheidsspecialist, maar ben wel zeer enthousiast. Wat is er dan mogelijk?

Om deze opleiding te volgen, dien je minimaal de 10-daagse opleiding Schoonheidsspecialist af te ronden. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om de 15-daagse opleiding Schoonheidsspecialist te volgen en af te ronden.

Ik heb geen diploma Schoonheidsspecialist, maar wil een erkend branchediploma en me aanmelden bij de ANBOS. Wat kan ik dan het beste doen?

Het is een vereiste om dan eerst de 15-daagse opleiding Schoonheidsspecialist af te ronden en examens af te leggen bij de TCI. Dit duurt ongeveer 5 tot 6 maanden.
Hierna kan je de 6-daagse opleiding Elektrisch ontharen / Laseren niveau 4 volgen en afronden. Dit duurt ongeveer 3 maanden.
Gemiddeld kan je Schoonheidsspecialist niveau 3 en Elektrisch ontharen / Laseren niveau 4 binnen 9 maanden behalen.

Ik beschik over een instituutsdiploma / certificaat Schoonheidsspecialist, dus niet het branchediploma niveau 3 Schoonheidsspecialist. Ik wil niet bij de TCI examen afleggen, maar wel de kennis en vaardigheden leren. Kan ik de 6-daagse opleiding Elektrisch Ontharen / Laseren niveau 4 dan volgen?

Jazeker. In dat geval wordt er een instituut theorie- en praktijkexamen afgelegd bij de Beauty Academy voor 159,00 euro en ontvang je het certificaat Vakbekwaamheid Elektrolyse- en Laserspecialist niveau 4.

Geef een antwoord