Nagelstyling

Ben jij iemand die iedereen mooie en kwalitatieve kunstnagels wil bezorgen? Dan is één van onze nagelstyling opleidingen iets voor jou!

Beauty Academy biedt een breed scala aan praktijkgerichte opleidingen waarin jij je professioneel kunt ontwikkelen in een vakgebied naar keuze. De nagelbranche is ontzettend breed en bestaat uit diverse technieken en onderdelen. Beauty Academy Eye for You biedt jou de mogelijkheid om al deze technieken te leren tijdens onze Nagelstyling opleidingen. 

Met de professionele nagelopleidingen van Beauty Academy Eye For You ligt de wereld aan je voeten!

Gelnagels
Gelnagels zijn een van de verschillende soorten technieken voor het creëren van kunstnagels. Naast het verlengen van de natuurlijke nagels is gel zeer geschikt voor het verstevigen van de natuurlijke nagels. Ook staat gel bekend om het geurloze karakter en haar duurzame hoogglans. Bekijk hieronder ons aanbod aan nagelstyling gel opleidingen.

Acrylnagels 
Acrylnagels staan al jaren bekend als één van de mooiste en sterkste nageltechnieken ooit. Een combinatie van een vloeistof en een poeder zorgt voor een versteviging en nagelverlenging naar wens.

Wat leer je tijdens de opleiding?

Tijdens deze opleiding leer je hoe je op een snelle manier, geurloze acrylnagels kan zetten. De voorbereidingen van de natuurlijke nagels zijn hetzelfde als bij alle andere nagelsystemen. Deze nagels hebben exact dezelfde look (bijv. french manicure), zijn superdun en hebben ook dezelfde sterkte als een UV-gelnagel of acrylnagel.

Modules

  • Voorbehandeling
  • Consult
  • Tip module
  • Model vijlen
  • Express Fast Acryl techniek
  • Nabehandeling
  • Verwijderen
  • Advisering en verzorging

Wat kan je ermee?

Snel extra inkomsten in je salon met slechts 50 minuten werk. Met deze behandeling bied je je klanten een unieke en zeer snel te plaatsen nagelverlenging aan. 

Details en kosten

Omvang & tijdsduur 2 daagse opleiding.
Lesgeld€295,00
Termijnbetaling is niet mogelijk.
Lestijden10:00 tot 15:30 uur.
ModellenJe dient voor alle lesdagen zelf een model te regelen, behalve voor je eerste lesdag. Dan oefen je op een oefenhand.
Studiebelasting 3 uur per week.
VooropleidingVoor deze opleiding wordt geen vooropleiding vereist. Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen vanaf 16 jaar.
StudieverklaringNa het afronden van deze opleiding ontvang je het Certificaat Fast Acryl.
ExamenVoor het behalen van deze bekwaamheid is geen examen vereist.
PakketPakket inbegrepen.

Wanneer kan je starten?