Cursus Haarkleuren Gevorderden

Women's Gloved Hands Closeup.

Haarkleuren Gevorderden

Als je eenmaal de basistechnieken goed beheerst, kun je de specialisaties gaan uitvoeren. Je gaat mee met de mode en trends en gaat aan de slag met deel kleuringen zoals balayage en ombre. Je ontwikkelt je persoonlijke creativiteit en je oefent met het maken metamorfoses. Tijdens deze opleiding combineer je de wens van de klant met jouw kennis en creativiteit.

Modules

 • Consult en hygiëne
 • Productkennis
 • Haar- en hoofdhuidanalyse
 • Behandelplan opstellen
 • Kleurenleer
 • Kleuraccenten
 • Kleurtechnieken
 • Ontkleuren en blonderen
 • Folies & coupe soleil
 • Highlights en lowlights
 • Balayage
 • Was- en massagetechnieken
 • Stylen en föhnen
 • Advisering & verzorging
Close Up Of Female Hairdresser's Hands Are Dyeing Client's Hair

De producten waar mee je aan de slag gaat!

Tijdens de kappersopleiding werk je met het professionele merk MATRIX. MATRIX biedt diverse producten aan voor haarverzorging, kleur en styling. Deze producten zijn bij ons te koop en docenten geven verkoop- en productadvies. Je kan ook kiezen voorde ”RAW” lijn en die is voor dé specialist die graag werkt met natuurlijke producten. Jij maakt daarin zelf de keuze tijdens de opleiding!

Matrixlogohr20161
Logo Lg

MISSION MATRIX 

‘Matrix is committed to serving each and every community salon and empowering stylists to create positive change for their clients and the world around them. Through inspiration and innovation, Matrix supports every salon professional to achieve their dreams and IMAGINE ALL THEY CAN BE!” @MatrixNederland

Wat kan je ermee?

Na het behalen van je certificaat kan het geleerde uitstekend in de praktijk worden toegepast! Je beheerst zowel de basis als gevorderden technieken als Kleurstylist. Je bent in staat om een perfecte kleurbehandeling te geven en de klant te adviseren over mode en trends.

Kleurenkaart Kapper Verven

Details en kosten

Omvang & tijdsduur 2 daagse opleiding. Bij een gemiddeld studietempo 1 maand.

Lesgeld€ 295,00 excl.btw
Termijn betaling is niet mogelijk.
Lestijden10:00 tot 15:30 uur.
ModellenIn de lessen leer je de theorie toe te passen in de praktijk. Je oefent de behandelingen op modellen. De modellen dien je zelf te regelen.

Studiebelasting Leren van theorie: 3-5 uur per week en we adviseren 2 keer per week in de praktijk te oefenen.
NiveauDe theorie- en praktijklessen worden gegeven vergelijkbaar met MBO 3 Niveau.
VooropleidingEr is geen vooropleiding vereist. Echter raden wij je wel aan om wel ervaring te hebben met knip of snij-technieken. Dit kan bijvoorbeeld door onze knip opleiding dames te volgen. Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen vanaf 16 jaar.

StudieverklaringCertificaat Kapper Kleurstyling Gevorderden.
ExamenVoor het behalen van deze bekwaamheid is geen examen vereist.
PakketTijdens de opleiding maak je gebruik van onze materialen. Het is belangrijk om naast de lessen op de academy de behandelingen thuis of in je praktijk uit te voeren. Daarom zijn professionele kappers materialen noodzakelijk. Hiermee kan je de behandelingen thuis oefenen. De materialen kunnen door de academy geleverd worden.


Tijdens de opleiding maak je gebruik van onze materialen. Het is belangrijk om naast de lessen op de Academy de behandelingen thuis of in je praktijk uit te voeren. Daarom zijn professionele kappers materialen noodzakelijk. Hiermee kan je de behandelingen thuis oefenen. De materialen kunnen door de Academy geleverd worden.