Opleidingen

NIEUWS

Summerschool 2019

Beauty Academy Eye For You gaat door tijdens de zomervakantie. Tijdens onze summerschool opleidingen word je in rap tempo klaar gestoomd tot specialist op je eigen vakgebied!

Populair

Opleiding Microblading

Tijdens deze opleiding leer je een mooie wenkbrauw te creëren door hairstrokes te zetten met hele fijne naaldjes. Daarbij word je getraind volgens de nieuwe GGD hygiënerichtlijnen voor tatoeage en permanente make-up!

Opleiding Gelaatsverzorging

Tijdens deze opleiding leer je alles op het gebied van gelaatsverzorging en skincare. Hiermee kan je basis gezichtsbehandelingen aanbieden in je salon.

Cursus Mesotherapie met Dermapen

Klanten komen naar je toe met verschillende huidproblemen en verwachten advies op maat. Heb je alle tools in huis om ze van hun droomhuid te voorzien? Wil je dat de huid geen geheim voor je kent? Dan is de opleiding Allround Skin Master iets voor jou. Blijf als schoonheidsspecialiste up-to-date!

Cursus Plasma Lifting

De allernieuwste techniek op het gebied van huidverbetering is het plasmaliften met een plasma pen. Hiermee kan een oog- of huidcorrectie gedaan worden zonder chirurgische ingrepen. Door middel van een kleine hoeveelheid gas op het huidoppervlak aan te brengen, verdampt de huid onmiddellijk op de gewenste positie.

1
Opleidingen
1
Cursussen
1
Workshops
1 %
Slagingskans

Missie & Visie

In deze wereld bestaan er geen concurrenten. Ik zie het als professionals die samenwerken waarbij respect en erkenning bovenaan staan.


Maria Esajas-Venus
~~
Owner & Founder Beauty Academy Eye For You, since 2006

Impressie